Η Μάγισσα spoiler: Η Μεταξία ξεσπά την οργή της στην Θεοφανώ

Η Θεοφανώ βρίσκεται αναπόφευκτα στο επίκεντρο των γεγονότων στη σειρά καθώς η Μεταξία την κατηγορεί ως υπεύθυνη για τον τραγικό χαμό του μωρού της. Από την στιγμή που εισέβαλε στον πύργο, οι σκέψεις και τα συναισθήματα της Θεοφανώ για τη Μεταξία μεταμορφώθηκαν σε απόλυτο μίσος.

Το κορύφωμα της έντασης προέκυψε όταν η Θεοφανώ, εγκλωβισμένη στον παρανοϊκό κόσμο της, προσπάθησε ακόμη και να δολοφονήσει τη Μεταξία! Παρ’ όλα αυτά, στα επόμενα επεισόδια, μια υποψία για τον Μάρκο θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, και η Θεοφανώ θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Μεταξία είχε ήδη παρατηρήσει την επιβοηθητική συμπεριφορά του Μάρκου προς την Θεοφανώ, πράγμα που την εξόργιζε. Τώρα, είναι πεπεισμένη ότι ο Μάρκος τρέφει συναισθήματα για τη Θεοφανώ, και σκοπεύει να καταστρέψει τη ζωή της, κάνοντάς την να υποφέρει.

Ο έρωτας της Θεοφανώς για τον Μάρκο, αν και εξακολουθεί να υπάρχει, καλύπτεται από τον φόβο και την ανασφάλειά της. Σε μια στιγμή εξομολόγησης, του αποκαλύπτει: “Δεν θα έπρεπε ο πατέρας σου να μάθει την αλήθεια.” Αυτή η αποκάλυψη έρχεται όταν τόσο ο πατέρας της Μεταξίας όσο και ο Μιχαήλ βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα από τα οράματά της, δημιουργώντας μια περίεργη κατάσταση που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο αναστάτωμα στην ιστορία.

Η σειρά συνεχίζει να εξελίσσεται, καθιστώντας ακόμη πιο ανατρεπτική την σχέση μεταξύ των χαρακτήρων και δημιουργώντας απρόβλεπτες εξελίξεις που κρατούν τους θεατές σε αγωνία. Δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που η Μεταξία, παρότι υποσχέθηκε να αφήσει ήσυχη την Θεοφανώ, θα ξεσπάσει ξανά πάνω της την οργή της, και τότε η Θεοφανώ δεν έχει άλλη λύση από το να υπερασπιστεί τον εαυτό της…Η συνέχεια θα μας καθηλώσει.

Βασίλης Καρράς: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Latest

Ξανά μαζί Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια, 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους