Η «κολλητή» της Χριστίνας Κολέτσα θα σου βγάλει τα… μάτια (pics)

Στον κόσμο της ελληνικής showbiz, λίγοι είναι οι καλλιτέχνες που καταφέρνουν να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Χριστίνα Κολέτσα, γνωστή τραγουδίστρια και πρώην sex symbol, αποτελεί έναν από αυτούς. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια κρατάει τα προσωπικά της επιφυλακτικά, ο κόσμος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στη ζωή της.

Η Κολέτσα βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων το 2020, όταν ανακοινώθηκε το χωρισμός της από τον συγγραφέα Δημήτρη Δεγαμινιώτη. Από τότε, λίγα είναι τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική της ζωή. Μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Asia Express, φήμες την ήθελαν να σχηματίζει ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά αυτές οι φήμες έμειναν ανεπιβεβαίωτες και από τους δύο.

Παρά τις επαγγελματικές της επιτυχίες και την αναγνωρισιμότητα, η Κολέτσα δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία της για έναν βαθύ έρωτα και τη δημιουργία μιας οικογένειας. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, η Κολέτσα φαίνεται να έχει την τύχη στις φιλίες. Πρόσφατα, μέσα από το διαδίκτυο, μοιράστηκε με το κοινό της την καλύτερή της φίλη, με την οποία γνωρίζονται εδώ και 22 χρόνια. Η δημοσίευση αυτή αποτελεί μια σπάνια κίνηση για την Κολέτσα, που συνήθως προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα μάτια του κοινού.

Η Χριστίνα Κολέτσα αποτελεί ένα παράδειγμα καλλιτέχνη που επιλέγει να διαφυλάξει την ιδιωτικότητά της, παρά τη δημοσιότητα που ακολουθεί την καριέρα της. Η επιλογή αυτή είναι σεβαστή και αποδεικνύει ότι παρά την επιθυμία για δημοσιότητα που χαρακτηρίζει πολλούς στον χώρο του θεάματος, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που επιλέγουν την ιδιωτική ζωή και την προσωπική ευτυχία ως προτεραιότητα.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

«Έβλεπα τη Zέτα Μακρυπούλια με τον σύζυγό μου και ζήλευα πάρα πολύ, δεν άντεχα να τους βλέπω μαζί»

Logo

Ανεκδοτάρα με 80χρονο: “Δεν άλλαξε λάδια”