Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: “Η Μιμή Ντενίση θα μας πάντρευε αν γινόταν ο γάμος μου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη”

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει ότι είναι πολύ φιλη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, κάνουν παρέα και θα ήταν μια λογική εξέλιξη στη σχέση τους. Η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τη συνεργασία τους στην ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” και αναφέρθηκε και στην κουμπαριά τους με τη Μιμή Ντενίση.

Συγκεκριμένα, αν και δεν αποκλείει την ιδέα να συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε κάποια σειρά, ανέφερε ότι το πιο σημαντικό είναι να έχεις καλούς συνεργάτες γύρω σου. Αναφερόμενη στην κουμπαριά της με τη Μιμή Ντενίση, αναφώνησε ότι αυτή θα ήταν μια λογική εξέλιξη στη σχέση τους.

Παράλληλα, η Κατερίνα Γερονικολού εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον επαγγελματισμό και το χιούμορ του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ανεξαρτήτως της προσωπικής τους σχέσης.

Τέλος, ανέφερε ότι η Μιμή Ντενίση είναι πολύ φίλη τους και πως αν γινόταν ο γάμος τους με τον Γιάννη, θα τους πάντρευε αυτή. Με αυτά τα λόγια, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε μια πιθανή μελλοντική εξέλιξη στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κουμπαριά τους με τη Μιμή Ντενίση. Πηγή εικόνας: NDP Photo

Written by admin

Αποκλεισμός δημοσιογράφου από εκπομπή: Οι αναφορές του Θανάση Πάτρας

Υψηλά επίπεδα αφρικανικής σκόνης στα νότια και τοπικές λασποβροχές: Μια προειδοποίηση για την υγεία και το περιβάλλον