Menu

Η Καλομοίρα είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη Eurovision στην Ελλάδα

“Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω” δήλωσε με ενθουσιασμό η Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα βρέθηκε από την κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο στα παρασκήνια του J2US όπου ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα εμφάνιση. Μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τις εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι και της Silia Kapsis στη Eurovision 2024.

Αρχικά, η Καλομοίρα εξέφρασε την υποστήριξή της προς τη Μαρίνα λέγοντας ότι της εύχεται τα καλύτερα και την προέτρεψε να είναι ο εαυτός της και να διασκεδάσει στη σκηνή της Eurovision. Σχετικά με τη Silia Kapsis, εξήρε την φρεσκάδα της και την ωραία της φωνή, λέγοντας ότι η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τους ταιριάζει.

Τέλος, η Καλομοίρα εξέφρασε την επιθυμία της να παρουσιάσει τη Eurovision του επόμενου έτους στην Ελλάδα, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη για την πρόκληση και ότι μιλάει άριστα αγγλικά. Με τέτοια διάθεση και ενθουσιασμό, η Καλομοίρα είναι έτοιμη να ενθουσιάσει και να εντυπωσιάσει το κοινό σε διεθνές επίπεδο. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τη συμμετοχή της στη Eurovision και τις μελλοντικές της επιτυχίες!

Written by admin

Exit mobile version