Menu

Η Αντιμετώπιση του Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα στη Eurovision 2024 ως ραδιόφωνο επαρχίας

Απαράδεκτοι στη Eurovision 2024! Καθόλου διαβασμένοι, λάθος, λάθος, λάθος! Χωρίς να έχουν μελετήσει, χωρίς να έχουν κάνει πρόβες…

Ένας κύμα από σχόλια και αντιδράσεις προκλήθηκε στη Eurovision 2024 από τους Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλουτά για τον τρόπο που παρουσίασαν τον πρώτο και δεύτερο ημιτελικό την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα. Ακόμα και ο Νίκος Μουρατίδης δεν συγχώρεσε καθόλου τη συμπεριφορά τους το πρωί της Παρασκευής στη Σούπερ Κατερίνα του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε για τους Έλληνες παρουσιαστές της Eurovision 2024 ότι “είναι απαράδεκτοι! Αν και είναι πολύ συμπαθείς και οι δύο, στην παρουσίαση της χθεσινής και της προηγούμενης βραδιάς ήταν απαράδεκτοι. Καθόλου διαβασμένοι, λάθος, λάθος, λάθος. Απαράδεκτοι! Χωρίς να έχουν μελετήσει, χωρίς να έχουν κάνει πρόβες, χωρίς τίποτα. Μιλούσαν συνέχεια, μια βαβούρα και ένα πράγμα… απαράδεκτοι”.

“Χθες έγιναν πολύ μεγαλύτερα λάθη (σ.σ. σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024). Αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι συμπαθέστατοι και ο Θανάσης Αλευράς είναι ένα υπερταλαντούχο άτομο. Δεν ήταν καλοί σε αυτό που έκαναν. Δεν είναι όλοι ικανοί για όλα και αν καλείσαι να κάνεις αυτό το πράγμα, λες ναι και αρχίζεις να το δουλεύεις. Μελετάς για να το κάνεις αυτό”.

“Αντιμετώπισαν την τηλεοπτική παρουσίαση της Eurovision σαν ραδιόφωνο επαρχίας, ούτε καν Αθήνας. Πολλή κουβέντα σε άσχετα θέματα” υπογράμμισε, στη συνέχεια, ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Written by admin

Exit mobile version