Η Γη Της Ελιάς spoiler: Το σχέδιο της Αντιγόνης για το παιδί! Τι θα κάνει ο Μάνος

Ο Ισίδωρος της ζητάει να προσεγγίσει την κόρη της, όμως εκείνη αρνείται. Δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, δε θέλει να ταράξει την ψυχολογία του παιδιού. Παραμένει σταθερή στις απόψεις της, αποφεύγοντας την οικογένειά της. Όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς. Ο Μάνος και η Μαρίνα υιοθετούν την Αγγελική, η οικογένεια χαμογελά ξανά, παρόλο που η Αντιγόνη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

 

Η μικρή Αγγελική περνάει χρόνο με τη νέα της οικογένεια και νιώθει ευτυχισμένη. Κάποια στιγμή τυχαία, η Αντιγόνη θα συναντήσει για πρώτη φορά την κόρη της και όλα θα αλλάξουν ριζικά μέσα της. Σταδιακά, μητέρα και κόρη θα αρχίσουν να περνούν χρόνο μαζί.

Ο Μάνος και η Μαρίνα θα επιτρέψουν στην Αντιγόνη να βλέπει την Αγγελική, χωρίς να είναι προετοιμασμένοι για αυτό που ακολουθεί, στην γη της ελιάς.

Μετανιωμένη για τα λάθη της, η Αντιγόνη ζητά από τον αδελφό της να της δώσει το παιδί. Θέλει να πει την αλήθεια στην Αγγελική για τους λόγους που αναγκάστηκε να την αφήσει τότε, για τα λάθη που έκανε, για το πόσο την αγαπά. Ένας ατελείωτος πόλεμος ξεκινά και διχάζει.

Ποια στάση θα κρατήσει ο Ισίδωρος απέναντι στα παιδιά του, αλλά και στο εγγόνι του; Αυτό θα φέρει σε τεράστια σύγκρουση τα δύο αδέλφια, καθώς ο Μάνος δε θα δεχτεί ποτέ να δώσει το θετό του παιδί.

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Καλλιόπη και Μαρίνα ξανά αντιμέτωπες!

Σοφία Μαριόλα: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Στράτου Τζώρτζογλου και το video στο instagram που αφιέρωσε στον άντρα της ζωής της