Σοφία Μαριόλα: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Στράτου Τζώρτζογλου και το video στο instagram που αφιέρωσε στον άντρα της ζωής της

Μόλις πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, την οποία φρόντισαν να εκμεταλλευτούν με ένα ταξίδι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. Οι δυο τους απόλαυσαν κάθε στιγμή, και απέδειξαν πόσο ερωτευμένοι και πόσο τυχεροί είναι που βρήκαν ο ένας τον άλλο, ανεβάζοντας δεκάδες φωτογραφικά στιγμιότυπα, από τις βόλτες, τις εξόδους και τα φιλιά τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ενώ στις 5/8 ο Στράτος Τζώρτζογλου,γιορτάσε τα γενέθλια για τα 57 του χρόνια στο πλάι της αγαπημένης του Σοφίας Μαριόλα.
Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές αυτό το διάστημα και έτσι βρέθηκαν πάνω σε σκάφος, ώστε να απολαύσουν αυτή τη μέρα, με τη σύζυγο του ηθοποιού να του αφιερώνει πολύ τρυφερά λόγια!

«Χρόνια πολλά αυτοκολλητάκι μου! Υγιής και ευτυχισμένος! Πάντα δίπλα σου σε οοολα! Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα είσαι! Σ’ ευχαριστώ που ομορφαίνεις την κάθε μου μέρα, δεν σε χορταίνω! Είσαι η πιο όμορφη ψυχή που έχω γνωρίσει! Σ’ αγαπωωωω!!»

Μπορεί το μοντέλο με τον ηθοποιό να έχουν αρκετά χρόνια διαφοράς, ωστόσο έχουν αποδείξει ότι δεν τους ενδιαφέρει και πως έχουν βρει πράγματι το άλλο τους μισό.

Το ζευγάρι συγκεκριμένα έχει διαφορά 26 χρόνια.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Το σχέδιο της Αντιγόνης για το παιδί! Τι θα κάνει ο Μάνος

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Τα δύο αδέρφια διαλύονται ξανά!