Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Βρίσκει το τεστ και το δίνει στον πατέρα της

Όσο η Ασπασία περιμένει τα αποτελέσματα, η Ειρήνη συνεχίζει να αποτελεί μπελά για την οικογένεια. Η συμπεριφορά της εξοργίζει τους γονείς της, αλλά και τον αδελφό της, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίζει τους γονείς του.

Ένα φρικτό περιστατικό θα αλλάξει τις ζωές όλων. Μία μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο φως… Η Ασπασία και η Χάιδω έχουν συνεργαστεί για να πραγματοποιήσουν το συγκεκριμένο τεστ DNA στην Ειρήνη και στον Δημοσθένη, αγνοώντας τις συνέπειες, στην γη της ελιάς.

Μια μέρα, ψάχνοντας τα πράγματα της Ασπασίας για να κλέψει, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό γεγονός. Αυτό δεν είναι άλλο, από το τεστ DNA που έκανε κρυφά η Ασπασία και αναγράφει πάνω το όνομά της!

Η Ειρήνη, δίχως δεύτερη σκέψη, αρπάζει το χαρτί και τρέχει στον Δημοσθένη, φωνάζοντάς του ότι η μαμά της έκανε τεστ DNA, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης διαβάζει την απόδειξη και σοκάρεται.

Δεν ξέρει αν όλα αυτά είναι ένα νέο παιχνίδι της ατίθασης κόρης του ή εάν πράγματι η Ασπασία του κρύβει ένα τόσο φρικτό μυστικό… Πώς θα αντιδράσει και τι θα απογίνει το συγκεκριμένο χαρτί; Ένας νέος πόλεμος ξεκινά στην οικογένεια.

Η Γη Της Ελιάς

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Μια κρυφή συνάντηση ανάβει φωτιές

Ανέκδοτο: Ο δικαστής και τα Χριστουγεννιάτικα δώρα …! Επικό γέλιο