Η Γη της Ελιάς spoiler: Τα βέλη του έρωτα χτυπούν την Βασιλική

Στα νέα επεισόδια της σειράς, δημιουργείται μια ακαταμάχητη έλξη ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μιλτιάδη. Μετά το ατύχημα που υπέστη η Βασιλική στη θάλασσα, το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της, οι δυο τους βρίσκονται αντιμέτωποι με αλλαγές στη ζωή τους.

Ο Μιλτιάδης, όταν την έβγαλαν χωρίς αισθήσεις από το νερό, τη σώζει χρησιμοποιώντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Η Βασιλική, επηρεασμένη από τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα, όπως η φωτιά στο σπίτι της, το ατύχημα της στη θάλασσα και η απειλή θανάτου κατά του Φίλιππου, βρίσκεται σε μια ευάλωτη κατάσταση.

Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει τη ζήλεια του Φίλιππου όταν εκφράζει την εκτίμησή της για τον Μιλτιάδη, ο οποίος την έσωσε. Από την άλλη πλευρά, ο Μιλτιάδης, που είχε έρθει στη Μάνη με τον σκοπό να εκδικηθεί τη Χάιδω και την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Σωτήρη για τον θάνατο του, αποφασίζει να μην συνεχίσει το σχέδιο εκδίκησης μετά το ατύχημα της Βασιλικής.

Καθώς η σειρά εξελίσσεται, βλέπουμε τον Μιλτιάδη να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο τη Βασιλική και να ερωτεύεται αργά αργά. Αρχικά, η Βασιλική βλέπει στον Μιλτιάδη έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί και να στηριχτεί.

Ωστόσο, με τον χρόνο, η αίσθησή της για εκείνον εξελίσσεται από απλή φιλία σε έντονη έλξη, με αποτέλεσμα να αλλάξει η δυναμική της σχέσης τους. Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης προσπαθεί με κάθε μέσο να εκδικηθεί και ενθαρρύνει τον Μιλτιάδη να προχωρήσει με τη Βασιλική, προκειμένου να διευκολύνει τα δικά του σχέδια εκδίκησης.

Κορυφαίο ανέκδοτο: Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπά Γρηγόρης με το Υugo

Ακόμα πιο «καυτή» από τότε: Δείτε πως είναι σήμερα η «Ντόννα» από το Baywatch (ΦΩΤΟ)