Η Γη της Ελιάς spoiler: Πιθανός 4ος Κύκλος για τη Σειρά – Ανεπιφύλακτες Εξελίξεις

Ο Κούλλης Νικολάου, ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Famagusta” και επίσης αναφέρθηκε σε έναν πιθανό 4ο κύκλο της σειράς.

Στη συνέντευξή του, ο Δημοσθένης της Αρεόπολης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ως το 10ο παιδί σε μια οικογένεια με μόλις έξι σπίτια σε ένα μικρό χωριό. Ανέφερε πώς εργάστηκε σκληρά για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και πάντα διατηρούσε ταπεινότητα, ακόμη και όταν ήρθαν οι επιτυχίες και η αναγνώριση.

Κάθε δεκαετία της ζωής του αντιμετώπιζε ως ένα νέο κεφάλαιο, δουλεύοντας πάντα σκληρά. Στο πλαίσιο του Off The Record Podcast της Cyprus Times και της συνέντευξης με τον δημοσιογράφο Νικόλα Πέτρου Καπαρτή, ο Κούλλης Νικολάου παραδέχτηκε ότι έχει αποκτήσει περισσότερα από ό,τι επιδίωκε, αν και δεν έχει αποκτήσει εκατομμύρια.

Παρά ταύτα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τις αμφισβητήσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, λέγοντας ότι με τον χρόνο κατανοεί κανείς τη ματαιότητα των πραγμάτων, και για αυτόν τον λόγο δεν τον ενδιέφεραν οι απόψεις των άλλων.

Επιπλέον, συζήτησε τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου από το 2010 και τις πολλές επιτυχημένες σειρές που έχουν δημιουργήσει μαζί. Αναφέρθηκε επίσης στην υπερπαραγωγή “Famagusta” που ετοιμάζουν με τον Ανδρέα Γεωργίου και πρόκειται να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2024 στο Mega. Αυτή η σειρά έχει μεγάλη σημασία, καθώς επισημαίνει τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” και την πιθανότητα ενός 4ου κύκλου. Αρχικά αρνήθηκε την πιθανότητα αυτή, αλλά υπογράμμισε ότι αν η σειρά εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη του κοινού και δεν υπάρχουν εμπόδια, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν.

Ωστόσο, ακόμη δεν είναι σίγουρο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κούλλη Νικολάου. Αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχε δώσει η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία ανέφερε ότι ο ρόλος της στη σειρά θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν.

Survivor Spoiler: Αμοιβή 12.000 ευρώ εβδομαδιαίως για την ξανθιά καλλονή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Βαφέας παίζει το τελευταίο του χαρτί