Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι φόβοι της Χάιδως βγαίνουν αληθινοί

Στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης καθημερινής σειράς, η οικογένεια Στεφανέα, και ειδικότερα η Χάιδω, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, ανεβαίνοντας το δικό της Γολγοθά. Όλη τους η περιουσία, το θερμοκήπιο που αγαπούσαν τόσο, καταστράφηκε ολοκληρωτικά μετά από μια φωτιά που ξέσπασε από εμπρησμό.

Οι φόβοι της Χάιδως αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, και με δάκρυα στα μάτια δυσκολεύεται να πιστέψει πως όλα αυτά τα γεγονότα είναι τυχαία. Στο αποψινό επεισόδιο, ο Λυκούργος προσπαθεί να την παρηγορήσει, αλλά μέσα του γνωρίζει την αλήθεια.

“Ηρέμησε, παρακαλώ πολύ, ηρέμησε. Μην κάνεις έτσι, μου σπαράζεις την καρδιά, δεν το καταλαβαίνεις; Το θερμοκήπιο θα ξαναφτιαχτεί, δεν χάθηκε ο κόσμος. Οι άνθρωποι έχουν σημασία,” της λέει χαρακτηριστικά ο Λυκούργος καθώς μπαίνουν απογοητευμένοι και απελπισμένοι στο σπίτι.

“Τι λες, Λυκούργε; Αυτό έγινε στάχτη και μπούρμπερη, τέλειωσε, δεν ξαναγίνεται! Γιατί, Θεέ μου, να μας συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί ποιον βλάψαμε, ποιον πειράξαμε; Γιατί όλα σε εμάς;” απορεί η Χάιδω και συνεχίζει.

“Δεν είναι η πρώτη φορά, Λυκούργε. Αν θυμάσαι, πέρυσι πήγε να μας το κάψει αυτός ο Παναγιώτης. Στο τσάκ το γλυτώσαμε. Μετά έβαλαν φωτιά στο σπίτι μας, και τώρα αυτό;”

“Ναι, έχεις δίκιο. Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά. Κάποιος θέλει να κάνει μεγάλο κακό,” καταλήγει ο Λυκούργος, ενώ η σειρά συνεχίζεται να αναπτύσσεται στις οθόνες μας.

Δύσκολες ώρες για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου – Μαθεύτηκε σήμερα

Latest

Δύσκολες ώρες για τη Τζούλια Αλεξανδράτου – Το δράμα που κανείς δεν γνώριζε (pic)