Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι δύο χαρακτήρες που θα βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι! Ποιος ο λόγος;

Η Γη Της Ελιάς

Καπερνάροι και Στεφανέοι θα βρεθούν για ακόμα μια φορά αντιμέτωποι με τις εντάσεις και τις κόντρες να διαδέχονται η μια την άλλη. Η δίκη του Φίλιππου αναμένεται να ξεκινήσει σε πολύ λίγο καιρό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν πως θα εξελιχθεί. Τα στρατόπεδα είναι δυο. Κατά την διάρκεια της δίκης όμως, ο Στάθης και ο Λυκούργος θα βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι. Ποιος ο λόγος;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι δύο χαρακτήρες που θα βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι! Ποιος ο λόγος;

Ο Λυκούργος, όπως είναι ήδη γνωστό θα αναλάβει την υπεράσπιση του Φίλιππου στην δίκη που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Ο άνδρας θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να κάνει ότι μπορέσει για να τον αθωώσει κάτι που είναι αρκετά δύσκολο καθώς η κατηγορία είναι βαριά, αφού πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας.

Κατά την διάρκεια της δίκης, ο Λυκούργος θα έρθει σε ένα τε τα τετ με τον Στάθη, που μπορεί να γνωρίζονται χρόνια αλλά αυτή την φορά είναι ουσιαστικά αντίπαλοι καθώς ο άνδρας υπερασπίζεται την άλλη οικογένεια και του λέει να παραμείνει όσο μπορεί ψύχραιμος.

Τον παρακαλεί να συγκρατήσει τον θυμό του και να μην ξεσπάσει για το καλό όλων.

Ο Στάθης, όμως, ακούγοντας τον ξεσπά άσχημα. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο καλός του φίλος του γυρνάει την πλάτη σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει και τάσσεται με το απέναντι στρατόπεδο.

Ειδικά την στιγμή που ο Λυκούργος πιάνει και λέει στον Στάθη να παραμείνει ψύχραιμος, ο άνδρας χάνει τον έλεγχο και λογομαχεί άσχημα μαζί του. Θα καταφέρουν άραγε οι δυο άνδρες να ξανά είναι όπως ήταν στο παρελθόν, καλοί και αγαπημένοι φίλοι ή όχι;

Πέπη Τσεσμελή: Θα πάθετε πλάκα αν την δείτε σήμερα (ΦΩΤΟ)

Εύα Καϊλή: Το αξέχαστο σταυροπόδι εν μέσω καύσωνα με ένα αέρινο καλοκαιρινό σούπερ μίνι φόρεμα που τρέλανε κόσμο – φωτο