Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η μεγάλη απογοήτευση για την Μαργαρίτα έφτασε,ο Θεοδόσης τους εγκατέλειψε ξανά!

Η ίδια καλείτε να ενημερώσει τον Αλέξη για το τι ακριβώς έχει συμβεί και η αντίδρασή του θα φοβίσει περισσότερο την ηρωίδα. Πως θα διαχειριστεί ο Αλέξης όλη αυτή την κατάσταση;

 

Ο Θεοδόσης έγινε καπνός και η Μαργαρίτα δεν μπορεί να διανοηθεί όλο αυτό που της συμβαίνει. Η ίδια τρέμει μην πάθει κάτι κακό ο Αλέξης, ο οποίος είχε δεθεί αρκετά μαζί του. Την στιγμή που του ανακοινώνει την αλήθεια, ο Αλέξης ξεσπά πολύ άγρια.

Η ίδια ράκος, λέει πως αν ο Αλέξης ξανακυλήσει θα κινήσει γη και ουρανό να βρει τον Θεοδόση για να τον σκοτώσει. Η οικογένεια της θα βιώσει δραματικές ώρες και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα χρέη που τους άφησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πάρα πολλά και θα δυσκολευτούν να τα βγάλουν εις πέρας.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η επόμενη ημέρα για την Μαργαρίτα και τον Αλέξη στην Γη της Ελιάς θα είναι πολύ δύσκολη. Πως θα διαχειριστούν οι δυο τους την κατάσταση από εδώ και στο εξής;

Ο άνθρωπος που στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια έφυγε ξανά από την ζωή τους και αυτή την φορά οριστικά. Ο Αλέξης θα περάσει πολύ άσχημα και η ψυχική του υγεία θα επιβαρυνθεί πολύ.

Η Μαργαρίτα τρέμει μην ξανά κλειστεί στο ψυχιατρείο και ξανά περάσει όλα αυτά που πέρασε στο παρελθόν.

Τάσος Γαϊτάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μειώσουμε φόρους που εκείνοι είχαν αυξήσει

“Πυξ Λαξ” για τον ντράμερ τους: «Δεν συνεργαζόμαστε και δεν έχουμε επαφή μαζί του