Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης στηρίζει τον Δημοσθένη στον προεκλογικό αγώνα κόντρα σε όλους

Η Γη Της Ελιάς Spoiler

Όλοι δείχνουν να τον συμπαθούν. Ο Δημοσθένης, αυτό που θέλει να πετύχει, είναι να γίνει αγαπητός στην πόλη. Θέλει να πάρει με το μέρος του τους κατοίκους, για να καταφέρει να γίνει δήμαρχος. Έτσι, θα χειρίζεται πολλές καταστάσεις όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Δημοσθένης φτάνει στη Μάνη και αναζητά συμμάχους, στην γη της ελιάς. Ένας αδίστακτος άντρας που τρέχει το επικίνδυνο αυτό κύκλωμα, καταφέρνει να κερδίσει τους κατοίκους της Αρεόπολης, χάρη στην ευγένεια και το παρουσιαστικό του.

Για να το καταφέρει αυτό, χρειάζεται έναν ισχυρό σύμμαχο. Φυσικά, αυτός δεν είναι άλλος, από τον Στάθη Καπερνάρο. Ο Στάθης έχει καταφέρει να γίνει αγαπητός στην Αρεόπολη και να βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Ο Στάθης αποφασίζει να στηρίξει τον Δημοσθένη στον προεκλογικό του αγώνα. Στέκεται στο πλευρό του και πηγαίνει κόντρα σε αρκετούς που θέλουν τον Ισίδωρο δήμαρχο. Αυτό δίνει το ελεύθερο στον Δημοσθένη να καταστρώνει τα σχέδιά του, γνωρίζοντας πως πλάι του έχει έναν πολύ δυνατό σύμμαχο.

Ο Δημοσθένης του παραχωρεί τους ελαιώνες που έχει στη Μάνη, θέλοντας να τον στηρίξει οικονομικά, στην γη της ελιάς. Έχοντας χάσει τα πάντα, ο Στάθης δέχεται την πρόταση και συμπαραστέκεται στον φίλο και συγγενή του. Φυσικά, δε γνωρίζει όλα όσα κρύβονται πίσω από αυτό το ευγενικό πρόσωπο.

: Μιλάει για τη νέα της αγάπη

Ζέτα Μακρυπούλια: Μιλάει για τη νέα της αγάπη

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται το μυστικό της στον Σταύρο