Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο μαφιόζος βάζει δόλωμα τον Κίμωνα

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Κίμωνας είναι βαθιά ερωτευμένος με τη Δήμητρα και οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ωστόσο, αυτή η σχέση δε θα έχει καλό τέλος, αφού είναι από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Απο την άλλη, η κόντρα με του Βρεττάκους κατέστησε τη Μυρτάλη έρμαιο στα χέρια του Δημοσθένη. Η κόρη του Ιπποκράτη, όπως είδαμε, συμμάχησε με το «αφεντικό» της τοπικής Μαφίας για να εκθρονίσει την οικογένειά της από την κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας στη Μάνη.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο μαφιόζος βάζει δόλωμα τον Κίμωνα

Ο Δημοσθένης, μετά και από την αποτυχία του να εκλεγεί, νιώθει έντονο εκνευρισμό και η σχέση του Κίμωνα με τη Δήμητρα ενισχύει τους φόβους του ότι είναι ευάλωτος σε μια ενδεχόμενη έρευνα. Η Μυρτάλη είναι ένας παράγοντας κινδύνου καθώς έχει αποδείξει ότι ούτε συνετή είναι, ούτε αποτελεσματική, ούτε ξέρει να κρατάει κλειστό το στόμα της.

Ο Κίμωνας δε θα αργήσει να μπλέξει με τη νύχτα, ενώ ο Δημοσθένης δεν εγκρίνει τη σχέση που έχει ο γιος του με την αστυνομικό. Έτσι, ο Δημοσθένης πιέζει τον Κίμωνα να προσεγγίσει τη Μυρτάλη. Ο επικίνδυνος άντρας έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της νεαρής κοπέλας και θέλει να της φάει τις μετοχές της στην εταιρεία.

Ένας τρόπος να το κάνει αυτό είναι να βάλει ως “δόλωμα” τον γιο του στην κοπέλα. Θα ενδώσει ο Κίμωνας στο προξενιό του πατέρα του ή έχει μόνο μάτια για τη Δήμητρα;

serfare.com

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η τιμωρία για τον Αλέξη θα αργήσει να έρθει τελικά

GNTM 5 τελικός: Αυτή είναι η Αλεξία Τράϊκο, η 19χρονη από την Αλβανία που… έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών