Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο λόγος που ξεσπά άγρια η Μυρτάλη!

Ο πόνος και η απόγνωση σκορπίζονται σε όλη τη Μάνη και τη Θεσσαλονίκη. Ο Νικήτας εντοπίζεται νεκρός, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η Μυρτάλη είναι πεπεισμένος πως ο Αλέξης οδήγησε στον θάνατο τον αγαπημένο της. Είναι τόσο αδίστακτος που θα μπορούσε να έχει σκοτώσει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό.

Πράγματι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Αλέξη, κανείς, όμως, δε μπορεί να το αποδείξει. Ο Νικήτας ξεψυχά στη Μάνη και η σορός του μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, για να πραγματοποιηθεί η κηδεία. Η Μυρτάλη είναι διαλυμένη. Το ίδιο διαλυμένος δείχνει και ο Αλέξης.

Η Μαργαρίτα δε μπορεί να διανοηθεί πως το παιδί της έκανε κάτι τέτοιο. Ο Αλέξης δεν παραδέχεται τίποτα και στοιχεία που να τον κατηγορούν, δεν υπάρχουν. Προς το παρόν.

Η Μυρτάλη, βέβαια, είναι σίγουρη πως ο Αλέξης δεν άντεξε από τη ζήλια του και τελείωσε τον ίδιο του τον αδελφό. Η σύγκρουση των δύο νεαρών πρωταγωνιστών θα είναι αναπόφευκτη. Η Μυρτάλη θα ουρλιάξει, θα ξεσπάσει, θα τον φωνάξει φονιά, θα του εναντιωθεί.

Ο Αλέξης θα ταραχθεί αρκετά. Η γυναίκα της ζωής του, η γυναίκα που αγαπά όσο καμία άλλη, τον κατηγορεί, τον μισεί, του φωνάζει. Το μυαλό του θα αρχίσει να κάνει περίεργες σκέψεις, ενώ οι εμμονές του θα ξεπεράσουν κάθε όριο αυτή τη φορά. Όλοι κινδυνεύουν και κανείς δε μπορεί να ηρεμήσει. Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον Αλέξη;

Δανάη Παππά: Η νεαρή ηθοποιός στα 25 της μόλις χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της υποκριτικής

Κατερίνα Καραβάτου: Ερωτευμένη ξανά; Η νέα σχέση λίγο μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη!