Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κουράκος δείχνει εύνοια στη Δήμητρα

Η υπαστυνόμος Δήμητρα και ο Γιώργης Κουράκος βρίσκονται σε μια κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχουν εμπλακεί σε έναν παράφορο έρωτα που έχει αφήσει τα πάντα στην άκρη. Τίποτα δεν φαίνεται να έχει σημασία πλέον στα μάτια τους, εκτός από αυτό το έντονο συναισθηματικό πάθος που τους κατακλύζει.

Ο Κουράκος, ειδεμή, έχει χάσει την ικανότητα να διακρίνει τη λογική από το πάθος, καθώς η επιθυμία του για τη Δήμητρα τον έχει τυφλώσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταφεύγει σε ένα είδος ευνοϊκής μεταχείρισης προς τη Δήμητρα στον χώρο της υπηρεσίας, απαλλάσσοντάς την από δύσκολες υπηρεσίες και επικίνδυνες αποστολές.

Αυτή η επικρατούσα κατάσταση δεν περνά απαρατήρητη από τους υπόλοιπους συναδέλφους, όπως τον Στράτο και τον Βαγιάκο. Αυτοί αρχίζουν να σχολιάζουν με ειρωνικό τρόπο τις αποφάσεις του προϊσταμένου τους, του Κουράκου, καθώς δεν μπορούν να κατανοήσουν την αίτια πίσω από την ευνοϊκή μεταχείριση προς τη Δήμητρα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η Δήμητρα αντιλαμβάνεται αυτά τα ειρωνικά σχόλια που γίνονται στην υπηρεσία και αποφασίζει να πάρει μέτρα. Ζητά από τον Κουράκο να σταματήσει να την “φέρεται με το γάντι”, καθώς επιθυμεί να τύχει ίσης μεταχείρισης με τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Επιπλέον, τονίζει τη σημασία της προσοχής στις επιλογές τους, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να καταλήξουν να γίνουν αντικείμενο χλεύης και κατακραυγής.

Η Μάγισσα spoiler: Αίμα μαγισσών κυλάει στις φλέβες της Θεοφανώς

Ανεκδοτάρα με περίεργη τροπή: Οι ανησυχίες του πατέρα για την εμμονή του γιού του