Η Γη Της Ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Ο Κίμωνας κατηγορεί την Ειρήνη – Ένας νέος πόλεμος ξεκινά

Την περίοδο αυτή, η Ειρήνη παλεύει να ρίξει στα δίχτυα της τον Φίλιππο. Εφόσον βλέπει πως δε τον καταφέρνει, ετοιμάζει μία καταγγελία εις βάρος του, για να τον εκδικηθεί. Το σκάνδαλο αυτό ξεσπά στη Μάνη, με τον Φίλιππο να κατηγορείται για βιασμό!
Στα χέρια θα πιαστούν ο Κίμωνας και η Ειρήνη, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας επισκέπτεται την Αρεόπολη, για να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του. Εκεί, βλέπει πως η αδελφή του η Ειρήνη συνεχίζει να έχει την ίδια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και αποφασίζει να την βοηθήσει, με τον τρόπο του.

Η οικογένεια θορυβείται. Η Ειρήνη έχει στο πλευρό της την Αρετή, καθώς έχει φροντίσει να την παραμυθιάσει. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία διχάζονται.. Να πιστέψουν την κόρη τους, ή τον Φίλιππο Στεφανέα;< Η Ειρήνη γίνεται έξαλλη. Τα δύο αδέλφια μαλώνουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να εξοργίζεται. Στο σπιτικό του επικρατεί πανικός. Τα δύο παιδιά ξεπερνούν κάθε όριο.

Ο Κίμωνας έρχεται στην γη της ελιάς για να δώσει τη λύση, παρά τις αντιδράσεις της Ειρήνης. Νομίζοντας πως έτσι προστατεύει την αδελφή του, αναφέρει στην οικογένεια πως είναι ψεύτρα και πως χρήζει άμεσης ψυχολογικής στήριξης!
Θα καταφέρουν να συμφιλιωθούν ή ξεκινά ένας νέος πόλεμος; Ποια στάση θα κρατήσει ο Κίμωνας απέναντί της και πως θα εξελιχθεί η σχέση τους; Φαίνεται πως τα παιδιά του Δημοσθένη και της Ασπασίας ήρθαν στη Μάνη για να μείνουν.
Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Μυρτάλη ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα από τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς 2ος κύκλος spoiler: «Είσαι ψεύτρα!» της λέει! Τα αδέρφια στα κάγκελα!