Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Δημοσθένης ανατρέπει το ταξίδι του μέλιτος

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η χαρά τους είναι απερίγραπτη.. Η Ισμήνη κάνει όνειρα πως ήρθαν, επιτέλους, χαρούμενες μέρες για εκείνη και τον αγαπημένο της. Αυτό που αγνοεί είναι πως ο Δημοσθένης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος, για να ικανοποιήσει την αγαπημένη του, στη γη της ελιάς. Το ζευγάρι, μετά τον παραμυθένιο αυτόν γάμο, φτιάχνει βαλίτσες για έναν μαγικό προορισμό: Την Ελβετία.

Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να υπενθυμίζει στον Κωνσταντίνο πως η θέση του είναι στο κύκλωμα! Για να το καταφέρει, ανατρέπει το ταξίδι του μέλιτος και στέλνει το ζευγάρι στην… Μάλτα!
Ο Κωνσταντίνος μπλέκεται σε σκοτεινά μονοπάτια και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Οι μέρες αυτές μετατρέπονται σε εφιάλτη. Κανείς δε θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχος πια. Θα καταφέρει το ζευγάρι να παραμείνει ενωμένο, ή έρχεται το τέλος…

>Όσο ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη προσπαθούν να απολαύσουν το ταξίδι του μέλιτος, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό από αυτόν που επέλεξαν, τόσο οι δουλειές του Δημοσθένη δεν αφήνουν το ζευγάρι σε ησυχία.

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η ζωή του Ισίδωρου σε κίνδυνο – Ποιος τον απειλεί;

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Ο Νικηφόρος γυρίζει την πλάτη στην Καλλιόπη