Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μια μυστηριώδη γυναίκα χωρίζει Μαρίνα και Μάνο

Η Φιλιώ βρίσκεται στο σπίτι της Αθηνάς και η γυναίκα αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι στο Σούνιο προκειμένου να μην αφήσει τη μικρή μόνη της. Τότε, λοιπόν, η μητέρα της, η Μαρία, βρίσκει την ευκαιρία να οργανώσει μία ακόμα χαρτοπαικτική βραδιά.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μια μυστηριώδη γυναίκα χωρίζει Μαρίνα και Μάνο

Μερικές ημέρες αργότερα, η Αθηνά και η Μαργαρίτα παρατηρούν τη στάση της Φιλιώς και προβληματίζονται, καθώς το παιδί έχει κλειστεί στο δωμάτιό του και ζωγραφίζει δυσάρεστες εικόνες. Μάλιστα, η πρώτη τής προτείνει να επισκεφθούν παιδοψυχολόγο, αλλά το κορίτσι αρνείται. Από την άλλη, η Μαρίνα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο, καθώς βρήκε στο κινητό του κάποιες γυμνές φωτογραφίες μιας άλλης γυναίκας.

Σύντομα, ανακαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα και η επόμενη κίνησή της είναι να ζητήσει διαζύγιο. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο δωμάτιό της και φτιάχνει τη βαλίτσα της για να φύγει από το σπίτι. Παρόλο που ο Μάνος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, εκείνη είναι ανένδοτη. Μάλιστα, ετοιμάζεται να μιλήσει στην κόρη τους, Αγγελική, για το διαζύγιο.

Τότε ο Μάνος, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους, κάνει στη Μαρίνα μια κατάθεση ψυχής, ζητώ ντας της ταπεινά συγγνώμη. Εκείνη αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να τον συγχωρέσει για την επιπολαιότητά του, όμως η σχέση τους μπαίνει σε ένα δύσβατο μονοπάτι. Λίγες ημέρες αργότερα, ένα νέο «χτύπημα» έρχεται να τους διαλύσει.

Η Μαρίνα αναγκάζεται να γεννήσει πρόωρα και το μωρό γεννιέται νεκρό. Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος και η Αμαλία συνεχίζουν τις βόλτες τους στην Αθήνα και το δέσιμο μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δυνατό.

Αλίσα Νιούμαν: Μετά απο 2 Ολυμπιάδες βγάζει ένα σκασμό λεφτά από το Onlyfans

Έρωτας Φυγάς spoiler: H Ευγενία εξαγριωμένη φτάνει στα άκρα