Η Γη της ελιάς spoiler: Μάρτυρας εγκλήματος ο Ορέστης

Η Δήμητρα, αφού μάθει το μυστικό για την καρδιά του Ορέστη, ανατριχιάζει και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Ταυτόχρονα, ο Ορέστης ανακαλύπτει τη σχέση της με τον αδικοχαμένο Καπερνάρο και προσπαθεί να την πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Η Γη της ελιάς spoiler: Μάρτυρας εγκλήματος ο Ορέστης

Παράλληλα, η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν ότι ο γυμναστής έχει την καρδιά του παιδιού τους και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Ο κόσμος τους ανακαλύπτει τη ζεστασιά και τη συναισθηματική σύνδεση ανάμεσά τους.

Από την άλλη, ο Κουράκος συνομιλεί με τη Δήμητρα σχετικά με τον Ορέστη και συνειδητοποιεί ότι η υπαστυνόμος δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε σχέση μαζί του. Εν τω μεταξύ, ο Ορέστης βρίσκεται ξαφνικά μάρτυρας μιας δολοφονίας, καθώς ανακαλύπτει το πτώμα μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δράστη. Καταθέτει αμέσως τα γεγονότα στον Κουράκο.

Η αστυνομία ξεκινά την αναζήτηση του δολοφόνου, και λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται ένας άστεγος ως ύποπτος. Οι μέρες περνούν, και η Ασπασία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δημοσθένη το ασύλληπτο: ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Όταν ακούει αυτήν τη σοκαριστική αλήθεια, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να το πιστέψει.

Στη συνέχεια, παθαίνει καρδιακή προσβολή, και η Ασπασία, φανερά σαστισμένη, τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Πότης και η Άννα ζουν στιγμές πάθους και έρωτα, ενώ ο Χρήστος περνά ένα ερωτικό βράδυ με την Αφροδίτη, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα του καθημερινής ζωής.

Latest

«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση» (Vid)

Latest

Διονυσία Κουκίου: Ποιο είναι το μοντέλο που δεν αντέχει της «γυναίκες β’ διαλογής» – Η σχέση με τον δολοφονημένο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση και οι έρωτες με Σπαλιάρα και «βασιλιά των τσιγγάνων»