Η Γη της Ελιάς spoiler: Κρυφοί εραστές Δήμητρα – Κουράκος – Πόσο θα αντέξουν;

Στα νέα επεισόδια της σειράς, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την ανάπτυξη μιας νέας απαγορευμένης σχέσης μεταξύ των χαρακτήρων Κουράκου και Δήμητρας. Η Δήμητρα θα συγκλονιστεί όταν μάθει ότι ο Ορέστης κρατά την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, του Κίμωνα Καπερνάρου.

Αυτή η αποκάλυψη θα την αναγκάσει να απομακρυνθεί από τον Ορέστη, καθώς δυσκολεύεται να την διαχειριστεί. Στη συνέχεια, η υπαστυνόμος θα πλησιάσει περισσότερο τον Γιώργη, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Ευτυχία, η οποία τον πρόδωσε κρύβοντας την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του Ανέστη.

Στην αρχή της σειράς, βλέπουμε τον Κουράκο και τη Δήμητρα να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον με σκοπό να μοιραστούν τον πόνο τους και να βρουν παρηγοριά ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, η σχέση τους δεν σταματά εκεί, καθώς το ερωτικό στοιχείο μπαίνει ανάμεσά τους και αλλάζει τα δεδομένα.

Καθώς η σχέση τους εξελίσσεται, αποφασίζουν να την κρατήσουν κρυφή, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αποκάλυψή της θα δημιουργήσει χαμό στη μικρή κοινωνία της Μάνης. Επιπλέον, ο Κουράκος νιώθει άσχημα απέναντι στον φίλο του και πρώην αγαπημένο της Δήμητρας, τον Ορέστη. Έτσι, αποφασίζουν να συναντιούνται μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σε απομονωμένα μέρη.

Survivor spoiler: Βροχή οι προτάσεις για το all star 2

Ανεκδοτάρα: Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι για πολλά χρόνια