Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Μια νέα περιπέτεια που ξεκινά για Γιώργη και Δήμητρα

Όλα ανατρέπονται και μια νέα περιπέτεια ξεκινά. Όλα ξεκινούν, όταν η Χάιδω μπλέκεται με τους εργάτες του θερμοκηπίου της. Μία γυναίκα ικετεύει για βοήθεια και η Χάιδω με την Μαργαρίτα σπεύδουν να την βοηθήσουν. Ο σύζυγός της, ο Παναγιώτης, την κακοποιεί συστηματικά και η ζωή της έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Μόλις οι δύο γυναίκες απομακρύνουν την Ολυμπία από τα χέρια του συζύγου της, ένας ατελείωτος πόλεμος ξεκινά. Εκείνος, εξοργισμένος που η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι, θα εισβάλλει στους Στεφανέους, μοιράζοντας απειλές. Οι δύο αστυνόμοι θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους! Ο Γιώργης και η Δήμητρα γίνονται ένα και κάνουν τα πάντα για να να σώσουν όσους κινδυνεύουν.

Φυσικά, οι γυναίκες δε τον φοβούνται και κρατούν προστατευμένη την Ολυμπία, η οποία έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Βέβαια, καμία τους δεν έχει προβλέψει το που μπορεί να φτάσει η οργή του Παναγιώτη. Μία ημέρα, ο Παναγιώτης ορμάει στην Αθηνά, στην Μαργαρίτα και στην Χάιδω, κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο. Οι τρεις γυναίκες ουρλιάζουν για βοήθεια, ενώ οι πυροβολισμοί ηχούν σε όλη τη Μάνη.

Ο Γιώργης και η Δήμητρα ειδοποιούνται και σπεύδουν αμέσως στο σημείο που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Συλλαμβάνουν τον Παναγιώτη, όμως είναι πολύ αργά… Πώς θα λήξει αυτή η περιπέτεια; Θα καταφέρουν οι δυο αστυνομικοί να βάλουν τέλος σε αυτή την παράνοια; Νέος συναγερμός χτυπά στην Αρεόπολη!

Μαράια Κάρεϊ: Πόσα χρήματα βγάζει η Μαράια Κάρεϊ κάθε Χριστούγεννα από το “All I Want for Christmas is You”;

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: ΣΚΗΝΗ ΦΩΤΙΑ! Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα