Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα θα γίνει άθελά της φόνισσα

Η κατάσταση σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου. Η Μαρίνα θα γίνει άθελά της φόνισσα, σκοτώνοντας έναν από τους δύο άντρες που θα διατάξει ο Ανέστης να της επιτεθούν. Πάνω στην προσπάθειά της να αμυνθεί, θα αρπάξει το όπλο του ενός και θα πυροβολήσει. Η Αθηνά και η Μαρίνα θα γίνουν ένα, στα επόμενα επεισόδια. Ένα περιστατικό θα χτίσει μία σχέση από το μηδέν.

Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα στοιχειώσουν τη μία από τις δύο πρωταγωνίστριες.

 

Η Μαρίνα θα οδηγηθεί στο τμήμα, με την κατηγορία πως σκότωσε τον έναν από τους δύο βιαστές της, εν ψυχρώ. Όλη η Μάνη θα σταθεί στο πλευρό της. Το ίδιο θα κάνει και η Αθηνά, μόλις μάθει τα φρικτά αυτά νέα.

Το παρελθόν της θα έρθει στην επιφάνεια, θα την πληγώσει αρκετά. Κάποτε αναγκάστηκε να κάνει κι εκείνη το ίδιο, να “αμυνθεί”, σκοτώνοντας τον άνθρωπο που της έκανε κακό. Την ευθύνη πήρε η μητέρα της, για αυτό και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η Αθηνά, βλέποντας την ιστορία της να επαναλαμβάνεται με την Μαρίνα, αποφασίζει να της συμπαρασταθεί. Η Μαρίνα βρίσκεται σε τεράστιο πανικό και δε μπορεί να πάρει ανάσα.

Όλοι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, με την Αθηνά να αναλαμβάνει δράση για να “δικαιώσει” αυτό το κορίτσι, που βρέθηκε σε αυτή την φρικτή θέση να σκοτώσει.

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά στην Αρεόπολη.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Εργαλείο για όλες τις δουλειές … “γονατίζει” τους άνδρες

Κάτια Ταραμπάνκο: Εμφανίστηκε χωρίς εσώρoυχο στην παραλία των διασήμων και μας τρέλανε όλους VIDEO