Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα αντιμέτωπη με μαφιόζους

Η πολύ αναμενόμενη σειρά επιτέλους ανακοίνωσε την ημερομηνία της οριστικής πρεμιέρας της, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Όσον αφορά το trailer, αυτό μας προσφέρει μια πληθώρα spoilers για τα επερχόμενα επεισόδια, δίνοντάς μας μια γεύση του τι να περιμένουμε.

Συγκεκριμένα, στο trailer αναδεικνύονται σημαντικές εξελίξεις στην πλοκή της σειράς. Διακρίνουμε τη Μαρίνα να βιώνει την απώλεια του μωρού της, ενώ ο Δημοσθένης φέρνει μια γυναίκα στη Μάνη και ζητά από αυτήν ένα μωρό με συμβόλαιο. Οι σχέσεις μεταξύ του Κουράκου και της Δήμητρας φαίνεται να εξελίσσονται πολύ κοντά.

Η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι η κόρη τους επιβιώνει, ενώ η Αθηνά παίρνει την Φιλιώ υπό την προστασία της. Ο Πότης προτείνει γάμο στην Άννα, ενώ ο Λυκούργος ανακαλύπτει την καραμπίνα της Χάιδως. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη φαίνεται να έρχονται κοντά, ενώ ο Ισίδωρος επιδεικνύει ενδιαφέρον για την Αμαλία.

Επίσης, η Αντωνία προσπαθεί να προσεγγίσει την Αρετή, ενώ η Μαργαρίτα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επίθεση από μαφιόζους. Τέλος, η Αθηνά ενεργεί για να απελευθερώσει τη μητέρα της από το τμήμα αστυνομίας, καθώς αυτή φαίνεται να είχε εμπλακεί σε παράνομα χαρτιά.

Η αναμονή για την πρεμιέρα αυτής της σειράς φαίνεται να είναι μεγάλη, καθώς τα νέα επεισόδια αναμένεται να φέρουν πολλές συναρπαστικές εξελίξεις στην ιστορία των χαρακτήρων.

Η Μύκονος λέει «αντίο» στο καλοκαίρι! Το αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις καυτές παρουσίες που ανέβασαν τη θερμοκρασία (vid)

«Ούτε γεια με Φιλιππίδη»! Πρώην «κολλητός» του αμφισβήτησε αν είναι… φτωχός!