Η γη της ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η κόντρα των βαρόνων! Εμπλοκή με νεκρούς

Το αντίπαλο δέος, εν ονόματι ‘Κεφάλας’ καταφθάνει. Ο Δημοσθένης μπορεί να μοιάζει οικογενειάρχης και ευυπόληπτος στην Μάνη όμως μόνο τέτοιος δεν είναι στην πραγματικότητα! Δύο ένοπλοι άντρες αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη και του ζητούν να κάνει πίσω στο εμπόριο ναρκωτικών. Ο τελευταίος αρνείται και τότε το αφεντικό τους, ο Κεφάλας, δίνει την εντολή για επίθεση…

Σύμφωνα με πληροφορίες , κάποια στιγμή δυο άνδρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του, , απειλώντας τον να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί μόνο στην περιοχή του. Ο Δημοσθένης όμως δεν πτοείται από κάτι τέτοιες απειλές και λέει στους δυο άνδρες που τον απειλούν με όπλα στο κρόταφο να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφαλά, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Το μακελειό που ακολουθεί ρίχνει νεκρούς κάποιους από τους άντρες του Δημοσθένη. Ακόμα και τώρα όμως ο ίδιος δεν υποχωρεί αλλά αντίθετα εξοργίζεται ακόμα περισσότερο. Σε αντίθεση βέβαια με τον Κωνσταντίνο ο οποίος τρέμει και θέλει να κάνει πίσω, κάτι που όμως δεν αποτελεί επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Έκτοτε, η κόντρα ανάμεσα στα δυο κυκλώματα φουντώνει με ανυπολόγιστες συνέπειες. Συνεργάτες του Δημοσθένη πέφτουν νεκροί από το κύκλωμα του Κεφαλά, ο οποίος δεν αστειεύεται. Ο Δημοσθένης εξοργίζεται και ετοιμάζεται και αυτός για επίθεση θέλοντας μάλιστα να χυθεί κι άλλο αίμα. Φυσικά, αυτή η στάση του δεν βρίσκει σύμφωνο τον Κωνσταντίνο, ο οποίος τρέμει για την ζωή του.
Η κατάσταση μάλιστα αναμένεται να να γίνει ακόμα χειρότερη το επόμενο διάστημα, με τον Κεφάλα να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το πρόβλημα για τον Δημοσθένη είναι πλέον διπλό. Όχι μόνο καλείται να αντιμετωπίσει τις απειλές του Κεφάλα αλλά πλέον κινδυνεύει να αλλοιωθεί το προφίλ του στην κοινωνία της Μάνης. Μια εξέλιξη εξίσου καταστροφική για τα σχέδια του…

Στέλλα Μπεζαντάκου: Η αξέχαστη φωτογραφία της που έγραψε ιστορία

Viral φωτογραφία: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ολόγυμνη στην μπανιέρα