Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή εκτός δίκης! Τι έγινε;

Ο πόνος για το παιδί της και η ανάγκη της να δικαιωθεί, έχουν βγάλει την Μανιάτισσα από μέσα της. Κι όμως, η Αρετή δε θα καταφέρει να συγκρατήσει την ψυχραιμία της στη δίκη του Φίλιππου, με αποτέλεσμα την δεύτερη μέρα να βρίσκεται εκτός δικαστικής αίθουσας.

Η Γη της Ελιάς

Η Βασιλική δίνει τη δική της κατάθεση, υποστηρίζοντας ανοιχτά τον σύζυγό της. Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και σπαράζει μπροστά στους ενόρκους.

Η Αρετή εξοργίζεται και ξεσπά στην κόρη της, μοιράζοντας κατάρες. Τότε είναι που ορκίζεται πως δε θέλει ξανά καμία επαφή μαζί της!

Ο Στάθης καταθέτει ψύχραιμα, σεβόμενος τόσο τον γιο του, όσο και την κόρη του. Αυτό θα εξοργίσει κι άλλο την Αρετή. Τη δεύτερη μέρα, την ημέρα δηλαδή που καταθέτουν η Μαργαρίτα, ο Μάνος και ο Ιάκωβος υπέρ του Φίλιππου, η Αρετή δε παρευρίσκεται στη δίκη.

Μόνο που οι φωνές της θα ακουστούν, παρόλο που δεν είναι μέσα στη δικαστική αίθουσα. Κι αυτό γιατί η ίδια θα πάει κρυφά ως εκεί, παρακολουθώντας σιωπηλά, έξω από την πόρτα. Όταν δει μπροστά της την Μυρτάλη Βρεττάκου, η οργή της θα ξεσπάσει!

Η Μυρτάλη για πρώτη φορά θα αμυνθεί, απατώντας της το ίδιο έντονα και άσχημα. Η Αρετή θα της ευχηθεί τις χειρότερες κατάρες, με αποτέλεσμα η παρουσία της να γίνεται αντιληπτή. Η εκρηκτική αυτή προσωπικότητα αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές, κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης αυτής δίκης.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Άσχημα νέα για τον Στάθη! Τα πράγματα του στον δρόμο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η απόφαση για τον Φίλιππο που αλλάζει τα δεδομένα