Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία σε σοκ για την Αρετή!

Το σχέδιο της, το οποίο της έβαλε στο μυαλό η Ασπασία, είναι να αποτρέψει τον γιο της από το μεγάλο του ταξίδι, και προκαλεί τεράστιες εντάσεις στους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Αρετή σωριάζεται στα χέρια της Αναστασίας, προκαλώντας την αντίδραση της.

 

Η Ασπασία λοιπόν “βάζει” την Αρετή, βοηθώντας την επί της ουσίας, να πει ψέματα για την υγεία της. Μόνον έτσι θα κρατήσει τον Στέφανο κοντά της. Η Αρετή συμφωνεί να παίξει αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι, ξεκινώντας τα ψέματα.

Μία μέρα λοιπόν, όταν η Αναστασία την επισκέπτεται, η Αρετή θα προσποιηθεί πως την πονάει η καρδιά της. Θα κάνει πως ζαλίζεται, πως δε μπορεί να αναπνεύσει. Θα θελήσει με αυτόν τον τρόπο να αποδείξει πως ένα έμφραγμα πλησιάζει.

Η Αναστασία θα πάθει σοκ, όταν δει την Αρετή να σωριάζεται στο έδαφος. Θα της ζητήσει να πάει αμέσως στην Αντιγόνη, η οποία με την σειρά της, θα ξεγελαστεί επίσης. Βέβαια, όχι για πολύ. Η Αντιγόνη δε θα αργήσει να αντιληφθεί πως είναι όλα ψέματα.

Έτσι, λοιπόν, η Αρετή βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας, αγνοώντας τις συνέπειες. Η οργή όλων θα είναι τεράστια, μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο Στέφανος, ειδικά, θα απογοητευτεί για ακόμη μια φορά από την μητέρα του και θα κλείσει οριστικά την πόρτα πίσω του.

Η σκάλα του παραδείσου: Η στάση στο σεξ που… υπόσχεται να σας στείλει στον παράδεισο! (ΦΩΤΟ)

Ζέτα Μακρυπούλια: «Χαζέψαμε» με τα ατελείωτα πόδια της