Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα τέλος γεμάτο πόνο για τον Κουράκο

Το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν είναι καθοδόν και δεν υπόσχεται happy end για όλους τους πρωταγωνιστές. Κάποιοι θα περάσουν πολλές δυσκολίες, αφήνοντάς μας με ερωτηματικά για τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργης και η Ιουλία θα περάσουν ίσως μία από τις μεγαλύτερης κρίσεις. Οι προσπάθειες να κάνουν παιδί, αποδεικνύονται μάταιες. Η Ιουλία δε μπορεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργη, γεγονός που την οδηγεί σε απόγνωση. Ένα τέλος γεμάτο πόνο κι απογοήτευση περιμένει τον Γιώργη Κουράκο.

 

Του ανακοινώνει ότι δε θα συνεχίσει να προσπαθεί άλλο, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να συνειδητοποιεί πως το όνειρό του να κάνει οικογένεια, καταρρέει.

Δε θα καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί που τόσο ήθελε. Οι τσακωμοί ξεσπούν. Η Ιουλία του ανακοινώνει πως θέλει χρόνο να σκεφτεί και φεύγει από το σπίτι του. Στο μεταξύ, οι τυχαίες συναντήσεις της με τον Στάθη, εξοργίζουν ακόμη περισσότερο τον Γιώργη.

Έτσι λοιπόν, το τέλος για τον Κουράκο στην πρώτη σεζόν της σειράς, δε θα είναι καλό. Εκτός από την Ιουλία, ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο να κατακτήσει τη Μάνη, κάνοντας τις αρχές να “μπερδευτούν”. Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έφερε πανικό με την εμφάνισή της

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει ολόγυμνη και ενθουσιάζει