Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Εκτός ελέγχου Δημοσθένης και Ασπασία!

Ο Δημοσθένης αλλάζει ριζικά και γίνεται πιο σκληρός απέναντί στην γυναίκα του. Η Ασπασία, από την άλλη πλευρά, δέχεται κάθε πικρόχολο σχόλιό του. Τον υπακούει και τρέχει να του ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Σκύβει το κεφάλι σε κάθε του προσταγή, ενώ κλείνει τα μάτια της μπροστά στις απάτες του, ο Δημοσθένης θα ξεπεράσει κάθε όριο. Θα αρχίσει να της συμπεριφέρεται ακόμη πιο άσχημα, με αποτέλεσμα εκείνη σταδιακά να λυγίζει. Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα απασχολήσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό, Οι δυο τους θα περάσουν από σαράντα κύματα και η κατάσταση ανάμεσα τους θα ξεφύγει.

 

Ο άνδρας θα φτάσει και στο σημείο να την κακοποιήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Θα αισθανθεί σκουπίδι και θα κάνει την ανατροπή, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή του. Με τον καιρό, η Ασπασία θα πάψει να είναι σύμμαχός του και ο Δημοσθένης μόλις το αντιληφθεί αυτό, θα γίνει ακόμα πιο σκληρός απέναντί της. Από την άλλη, ο Χρήστος ήρθε από τον Καναδά κακήν κακώς, αλλά η ξαφνική επιστροφή του γεννά πολλά ερωτήματα. Από ότι φαίνεται, ο νεαρός είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς πίσω στον Καναδά κι έχει δημιουργήσει νέους στη Μάνη.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί και ο Χρήστος. Ο ανιψιός του Λυκούργου μπορεί να φαίνεται καλός και τρυφερός, αλλά κρύβει πολλά ένοχα μυστικά, τα οποία θα έρθουν στην επιφάνεια. Όλα ξεκινούν όταν κουκουλοφόροι μπουκάρουν στην ταβέρνα του και τα κάνουν λαμπόγυαλο.

Ο Χρήστος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και κρύβεται πίσω από τις καρέκλες. Οι κουκουλοφόροι μπαίνουν μέσα στην ταβέρνα του με όπλα και αρχίζουν να πυροβολούν.

Οι μαφιόζοι θέλουν κάτι από τον Χρήστο. Τα λάθη του παρελθόντος τον κυνηγούν ακόμη και στο νέο του ξεκίνημα. Ο ανιψιός του Λυκούργου προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αλλά φαίνεται πως αυτοί που θέλουν να τον βρουν θα το καταφέρουν.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος προσπαθεί να μείνει μακριά από τη Μυρτάλη, αφού δε θέλει να μάθει για το παρελθόν του. Δε θα αργήσει, όμως, να γίνει γνωστό και τότε όλα θα αλλάξουν. Μάλιστα, ο ανιψιός του Λυκούργου θα μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο που θα έχει άσχημη κατάληξη.

Σμαράγδα Καρύδη: Γενέθλια στην παραλία για την ηθοποιό – instagram

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι αφιλτράριστες φωτογραφίες από την παραλία