Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Αυτό το φονικό θα ενώσει όλο το χωριό

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για ορισμένους χαρακτήρες. Ένας μεγάλος και παθιασμένος έρωτας σβήνει απότομα και άδοξα… Ένα σπίτι κλείνει και μια οικογένεια ξεκινά εμφύλιο, εξαιτίας αυτής της απώλειας.

Μία κηδεία στη Μάνη, αναμένεται να σοκάρει τους κατοίκους και πρωταγωνιστές της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ένα φρικτό γεγονός θα βάψει στα μαύρα κάποιες οικογένειες και θα σκορπίσει την απόγνωση και τον πόνο.

Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας θα χάσει άδοξα τη ζωή του, μέσα σε μία θανατηφόρα συμπλοκή. Ο Δημοσθένης θα καταφέρει να μπλέξει τον γιο του στις βρωμοδουλειές του, αγνοώντας τον κίνδυνο.

Η Δήμητρα δε γνωρίζει τίποτα. Όλα κρέμονται από μια κλωστή και οι δυο τους σταδιακά απομακρύνονται, καθώς οι κόσμοι τους διαφέρουν… Ο Κίμωνας δε θέλει να γίνει ένα με τον υπόκοσμο, για αυτό και αναζητά τρόπους να ξεφύγει. Ο ένας ζει στο σκοτάδι κι η άλλη στο φως..

Ο φρικτός αυτός θάνατος θα βάλει σε σκέψεις τους πρωταγωνιστές.. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Μόλις ο Κίμωνας πεθάνει, όλα θα αλλάξουν. Όλη Μάνη θα γίνει ένα στην κηδεία και όλοι θα σπεύσουν να συμπαρασταθούν στους Καπερνάρους, στην γη της ελιάς.

Τζένιφερ Λόπεζ: Άλλαξε χρόνο με ντεκολτέ… κόλαση! – βίντεο

«Είμαστε Παναθηναϊκοί και πάμε γήπεδο παρέα» – Μπισμπίκης και Στάνκογλου μίλησαν για την κοινή τους αγάπη (vid)