Η Γη της Ελιάς spoiler: Μαργαρίτα και Ιάκωβος – Το κλειδί μιας όμορφης φιλίας

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Ιάκωβος - Το κλειδί μιας όμορφης φιλίας

Φανερά εντυπωσιασμένη θα δούμε την Μαργαρίτα στην γη της ελιάς, ύστερα από μία γλυκιά κίνηση που θα κάνει ο Ιάκωβος. Ο χαρακτήρας αυτός ήρθε στη Μάνη για να μείνει, ξετυλίγοντας ένα κουβάρι μυστικών από την οικογένεια, που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

 

Η Αθηνά είναι ήδη γοητευμένη από τον Ιάκωβο. Ο χαρακτήρας του, ο γλυκός του λόγος, ο τρόπος που βλέπει τη ζωή έχουν τραβήξει την προσοχή της Αθηνάς. Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με την Μαργαρίτα, η οποία θα δει μια πτυχή του εαυτού του που δεν έχει δει κανείς.

Πράγματι, ο Ιάκωβος δικτυώνεται όλο και περισσότερο στην Αρεόπολη. Γνωρίζει -μέσω του Λυκούργου- συγγενείς του, αλλά και πρόσωπα νέα και πολύ φιλικά απέναντί του. Με την Αθηνά κρατά μικρό καλάθι και είναι καχύποπτος, εξαιτίας όσων έχει μάθει για την περιουσία του Ιπποκράτη.

Στηρίζει την αγαπημένη του ανιψιά, στην οποία τάζει ένα ταξίδι στην Ισπανία. Είναι ένας από τους χαρακτήρες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν κοινό και πρωταγωνιστές μαζί.

Η Μαργαρίτα συνεχίζει το έργο της στο συσσίτιο. Θέλει να βοηθάει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να τρέχει για εκείνους, να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της.

Ο Ιάκωβος θα μάθει για το έργο της και θα εντυπωσιαστεί. Αμέσως, θα της ζητήσει να την βοηθήσει, προτείνοντας ιδέες για τους απόρους της Αρεόπολης, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η Μαργαρίτα θα ακούσει όσα θα της πει αναλυτικά ο Ιάκωβος στην γη της ελιάς, με μεγάλη προσοχή. Φανερά μία πολύ όμορφη και φιλική σχέση θα αναπτυχθεί μεταξύ τους. Οι δύο πρωταγωνιστές θα γίνουν μια γροθιά, κάνοντας θαύματα στην κωμόπολή τους.

Spoilers

Τα 32α Κυριακίδεια επέστρεψαν με σύμμαχο τον λαμπερό ήλιο

Survivor 5 spoiler: ΈΡΧΕΤΑΙ ….Στον Άγιο Δομίνικο γνωστή κουκλάρα από άλλο ριάλιτι – (φωτο)