Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η απάτη με την διαθήκη έρχεται στο φως – Ο Κωνσταντίνος απειλεί να στείλει τον Ισίδωρο φυλακή

Η Ιουλία θα πει στον Ιάκωβο την αλήθεια για τη διαθήκη. Θα του εκμυστηρευτεί πως ο Ισίδωρος την “μαγείρεψε” με σκοπό να κρατήσει ο ίδιος την περιουσία και όχι η ανιψιά τους, η Μυρτάλη.

Η Γη Της Ελιάς Η απάτη με την διαθήκη έρχεται στο φως – Ο Κωνσταντίνος απειλεί να στείλει τον Ισίδωρο φυλακή

Ο Ιάκωβος, εξοργισμένος, θα αντιληφθεί αμέσως πως ο αδελφός του δεν έκανε μόνος κάτι τόσο αισχρό. Η πόρτα στο γραφείο του Κωνσταντίνου θα χτυπήσει, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να έρχονται πολύ σύντομα αντιμέτωποι.

Ο Κωνσταντίνος θα μείνει άναυδος, μόλις συνειδητοποιήσει πως το μυστικό για τη διαθήκη έχει διαρρεύσει. Όταν ο Ιάκωβος του ζητήσει τον λόγο, ο συμβολαιογράφος θα αμυνθεί, χρησιμοποιώντας τις απειλές του.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος θα επισημάνει στους Βρεττάκους πως εάν μπλεχτεί το όνομά του σε αυτή την απάτη που έχει συγκλονίσει την γη της ελιάς, ο Ισίδωρος θα κλειστεί στη φυλακή ισόβια. Είναι διατεθειμένος να βάλει τα ισχυρά του μέσα, για να καταδικαστεί ο Ισίδωρος και οι απάνθρωπες πράξεις του!

Ένας ασταμάτητος πόλεμος, με φοβερές συνέπειες.

Ο Ισίδωρος και ο Κωνσταντίνος θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς. Αυτή τη φορά μάλιστα, ο συμβολαιογράφος δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τα ισχυρά του μέσα, προκειμένου να κρατήσει μακριά του τους Βρεττάκους.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα λυγίσουν

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος ερωτευμένος με άλλη γυναικά – Ποια είναι;