Η γη της ελιάς spoiler: Νέο ξέσπασμα του Αλέξη ανατρέπει τα πάντα – Ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία για παιδί

Η Γη Της Ελιάς

Άλλη μία εβδομάδα αρχίζει και η γη της ελιας έρχεται δυναμικά για να πάρει με κάθε τρόπο την κορυφή στην τηλεθέαση.

Η άκρως πετυχημένη σειρά του Mega, φέρνει καταιγισμό εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια της, που δεν θα πιστεύουν οι φανς της.

Αρχικά θα δούμε τον Στάθη να μαθαίνει για τη Βασιλική και τα προβλήματα υγείας της, κάτι που τον κάνει να ψάξει ακόμα περισσότερο για νέα της.

Ο Πότης θα του κάνει και άλλες αποκαλύψεις, με τον ίδιο να ενημερώνει τόσο την Αρετή αλλά και τον Στέφανο.

Ο Λυκούργος έχει μία συνομιλία με τη Μυρτάλη, ενώ πλησιάζει η μέρα το Εφετείου, με μεγάλη ανησυχία να έχει πιάσει τον Ισίδωρο και τον Μάνο.

Από κει και πέρα, θα δούμε τον Ιάκωβο να μιλάει με τον Κουράκο για τις επαφές του με τον Στάθη και του ζητάει να τις μειώσει όσο περισσότερο γίνεται.

Τέλος θα δούμε σύννεφα τον Ισίδωρο να πιέζει την Ιουλία για να κάνει ένα παιδί, ενώ εκείνη δε νιώθει έτοιμη για ένα τόσο μεγάλο βήμα.

Η γη της ελιας: Τι θα δούμε σήμερα!

Και απόψε η γη της ελιας θα μας δώσει ένα εντυπωσιακό επεισόδιο, όπως άλλωστε συνηθίζει από την πρώτη ημέρα της προβολής της.

Θα δούμε λοιπόν τον Ιάκωβο να βρίσκεται αρκετά στο Σούνιο στο σπίτι της Μαρίας, προκειμένου να δεθεί όσο περισσότερο γίνεται με την Αθηνά.

Η Ισμήνη συνομιλεί με τον Λυκούργο, με μοναδικό στόχο να μιλήσει με τον Κωνσταντίνο, ενώ η Άννα χάνει όλα της τα κέρδη στον τζόγο, με τον Πότη να προσπαθεί να τη βάλει ξανά στο σωστό δρόμο.

Ακόμα η Βασιλική με τον Φίλιππο είναι καλά και ευτυχισμένοι, περιμένοντας πώς και πως να έρθει το παιδάκι τους στη ζωή.

Spoilers

ΣΟΚ: Νεκρός ξαφνικά ο εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας

Survivor spoiler 31/01: Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία;