Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης τους προβολή ανελεητα

Το φινάλε θα βαφτεί με το αίμα δύο αδίστακτων πρωταγωνιστών. Ο θάνατος αυτός θα δώσει την σκυτάλη σε άλλους “κακούς” χαρακτήρες, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν την ανατροπή στον νέο κύκλο επεισοδίων.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης συνεχίζουν να δρουν ριψοκίνδυνα, αγνοώντας τη δύναμη του Δημοσθένη, ο Δημήτρης και ο Ανέστης χάνουν τη ζωή τους άδοξα, στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Ο Δημοσθένης μαθαίνει για την παράνομη των δύο νεαρών και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης έχουν δημιουργήσει το δικό τους κύκλωμα ναρκωτικών, βγάζοντας τεράστια χρηματικά ποσά.

Πριν προλάβουν να χαρούν την επιτυχία τους, ο Καπερνάρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου και αφήνει νεκρούς τον Δημήτρη και τον Ανέστη.

Μία ανταλλαγή πυρών θα είναι αρκετή, για να σκορπίσει τον θάνατο. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Μόλις φύγουν από τη ζωή ο Δημήτρης και ο Ανέστης, ένα κουβάρι αποκαλύψεων θα ξετυλιχθεί, φανερώνοντας μυστικά και ψέματα που θα συγκλονίσουν τη Μάνη.

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει ολόγυμνη και ενθουσιάζει

Μαρία Κορινθίου: Όταν μας έδειξε το στήθoς της …