Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η βόμβα που θα σκάσει! Η αποκάλυψη του Ισίδωρου στην Ιουλία

Η αποκάλυψη που θα κάνει ο Ισίδωρος στην Ιουλία που αφορά την διαθήκη του Ιπποκράτη και την απατεωνιά που έκανε στην Μυρτάλη. Η Ιουλία θα εξοργιστεί με αποτέλεσμα αν δεν αποδοθεί το δίκιο να πει αναγκαστικά τα πάντα στην Μυρτάλη. Ο Μάνος ακούγοντας το αυτό την προλαβαίνει και ζητά από την Ιουλία συμβιβασμό.

Η Γη Της Ελιάς

Ο Μάνος με σκοπό να μην πάθει και άλλο τίποτα κακό ο πατέρας του, Ισίδωρος, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, πιάνει και παρακαλεί κατά κάποιο τρόπο την Ιουλία να μην πει τίποτα στην Μυρτάλη για την διαθήκη και την εμπλοκή του πατέρα του σε αυτή.

Ο ίδιος της δίνει το λόγο του πως δεν πρόκειται να μην αποκατασταθεί αυτή η αδικία λέγοντας την πως ο Ισίδωρος σκοπεύει να δώσει στην Μυρτάλη πίσω ότι της αναλογεί.

Έτσι αποφασίζει και αυτός να κάνει το ίδιο και να δώσει στην Μυρτάλη ένα μέρος της περιουσίας του με σκοπό η Ιουλία όμως, να μην της ανακαλύψει ποτέ πως ο πατέρας του εξαπάτησε την ίδια παίρνοντας της την περιουσία.

Ουσιαστικά θα δούμε ένα είδος διαπραγμάτευσης ανάμεσα στους δυο ήρωες, στον Μάνο και την Ιουλία στα επόμενα επεισόδια, με σκοπό να μην μαθευτεί ποτέ και σε κανέναν η αλήθεια της διαθήκης. Θα κρατήσει άραγε τον λόγο της η Ιουλία ή όχι;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Άλλη μία σύγκρουση που δε θα βγει σε καλό … Η Αρετή και η Μαργαρίτα θα έρθουν σύντομα αντιμέτωπες, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα!

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Οι εξελίξεις που θα σοκάρουν… Θα γίνουν κι άλλοι φόνοι!!!