Menu

Η Φουρέιρα απογειώνει τη βραδιά στο γνωστό club της Μυκόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στη Μύκονο και συνδυάζει τις διακοπές με τη δουλειά της. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει την επιτυχία που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια και κεντρίζει τα βλέμματα όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους.

Οι φωτογραφικοί φακοί εστιάζουν πάνω της και η Μύκονος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της νησιά. Τα τελευταία χρόνια, η Ελένη φροντίζει να βρει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να απολαύσει τις διακοπές της στην Μύκονο, πάντα συνοδευόμενη από καλούς φίλους που την στηρίζουν.

Το πρόγραμμα της φετινής καλοκαιρινής σεζόν περιλαμβάνει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της χώρας. Ωστόσο, οι λίγες ημέρες ξεκούρασης είναι απαραίτητες για την ίδια ώστε να έχει την απαραίτητη ενέργεια για τις επόμενες υποχρεώσεις της.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει και στο διάσημο εστιατόριο Lio στη Μύκονο. Η κάμερα του mykonoslivetv την απαθανάτισε σε μια βραδινή της έξοδο, όπου χόρεψε, απόλαυσε την σαμπάνια της και πέρασε όμορφα.

Η διάσημη τραγουδίστρια δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο αγαπημένο της νησί και να απολαμβάνει τη ζωή της όπως της αξίζει. Και εμείς απλά να της ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Written by admin

Exit mobile version