Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλάει για τη Μαριάντα Πιερίδη: Το κόστος της δημόσιας ζωής

Πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο αυτό το πράγμα με το επάγγελμα και την προσωπική της ζωή», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Μαριάντα Πιερίδη.
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έθεσε το θέμα της ισορροπίας μεταξύ επαγγέλματος και προσωπικής ζωής της Μαριάντας Πιερίδη. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν επιθυμεί να απαντήσει ή να ασχοληθεί με το θέμα, τονίζοντας ότι δεν την απασχολούν τέτοιες απόψεις.
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι εξέφρασε τη συμπάθειά της προς τη Μαριάντα, αναφερόμενη στις πρόσφατες ειδήσεις που είχαν δημοσιευτεί για την προσωπική ζωή της. Τονίζει τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής ζωής και της καριέρας της και εκφράζει την άποψή της με σεβασμό, χωρίς να προκαλεί ή να προσβάλλει την Μαριάντα Πιερίδη.
Η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το θέμα και να διατηρήσει την ιδιωτικότητά της, αναφέροντας ότι δεν θέλει να δώσει σημασία σε τέτοιου είδους κριτικές. Επισημαίνει ότι η προσωπική ζωή της δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο δημοσίων συζητήσεων και ότι πρέπει να γίνει μια ισορροπημένη αντιμετώπιση μεταξύ της προσωπικής ζωής και της καριέρας της.

Written by admin

Καιρικές αλλαγές την Πέμπτη: Υψηλές θερμοκρασίες, αφρικανική σκόνη και τοπικές βροχές

Latest

Αντέδρασε μετά την επίθεση του Τριαντάφυλλου ο Μάρκος Σεφερλής: «Θα τα πούμε…»