Η Έρρικα Πρεζεράκου μας δείχνει το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό

Έχασε το ένα της δάχτυλο έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε τον Σεπτέμβριο.
Είχε σοκάρει το πανελλήνιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν μία βόλτα με σκάφος μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη. Η Έρρικα Πρεζεράκου, τραυμάτισε σοβαρά το χέρι της με αποτέλεσμα να χάσει ένα δάχτυλό της.

Οι μήνες που ακολούθησαν ήταν δύσκολοι μιας και η πρωταθλήτρια χρειάστηκε αρκετά χειρουργεία ώστε να μη χάσει ακόμη ένα δάχτυλο, ενώ και η παραμονή της στο νοσοκομείο ήταν μακρά.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μας ενημέρωνε για την πορεία της υγείας της, ενώ ευχαριστούσε με την πρώτη ευκαιρία το κοινό που τόσο της συμπαραστάθηκε.

Και τώρα, ήρθε η ώρα να μας δείξει το τραυματισμένο της χέρι, μιας και όλη αυτή η περιπέτεια έληξε αισίως, μέσα φυσικά από το Instagram.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, η προπέλα του σκάφους έκοψε μέρος του δεξιού χεριού της.
Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το ένα απ΄ τα δυο δάχτυλα της σώθηκε. Πλέον, παρά την απώλεια ενός δακτύλου, η κατάσταση του χεριού της είναι πολύ καλύτερη.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» η αθλήτρια είχε δηλώσει σχετικά:

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό».

Εξώδικο του δικηγόρου Γιώργου Γεραρή κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Συγκλονίζει ο Γιώργος Πανόπουλος: Βλέπω τον θάνατό μου βυθισμένος στον πυρετό