Η επιβάρυνση της δόξας: Η εμπειρία της Βούλας Πατουλίδου ως πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης

Με τον σύζυγό μου είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας», είπε η Βούλα Πατουλίδου.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ανέφερε τα συναισθήματά της για τον γιο της, τον άντρα της αλλά και τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές.
«Τώρα νιώθω πιο θηλυκή σε σχέση με το παρελθόν. Δεν έχω ψωνιστεί ποτέ. Πάντα μου έλεγαν να έχω το φρύδι χαμηλά. Ήταν βάρος για το παιδί μου το γεγονός ότι ήμουν η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης, του έλεγαν να γίνει σαν εμένα. Ο γιος μου μου είπε ότι φοβόταν μην είναι ο αποτυχημένος της οικογένειας», αποκάλυψε η Βούλα Πατουλίδου.
Σχετικά με τη σχέση της με τον σύζυγό της, είπε: «Γνωριστήκαμε στο γήπεδο όταν πήγα να κάνω γυμναστική. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσά μας και έχουμε αντιμετωπίσει και κάποια προβλήματα υγείας. Κατάλαβα ότι θα μπορούσα να τον χάσω. Είμαστε το φρένο και το γκάζι ο ένας για τον άλλον, αυτό έλεγαν και οι φίλοι μας».
Ορμώμενη από την απώλεια του πατέρα της, η Βούλα Πατουλίδου εξήγησε: «Η απώλεια του πατέρα μου με επηρεάζει ακόμα και τώρα, ήταν αρχοντάνθρωπος. Ο γιος μου έχει το τατουάζ του παππού του, είναι κάτι συμβολικό, γι’ αυτό δεν είπα τίποτα».
Κλείνοντας, η Βούλα Πατουλίδου σχολίασε: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τη συμμετοχή μου στις ευρωεκλογές, ελπίζω ότι όλη η πειθαρχία και ο τρόπος ζωής μου θα βοηθήσουν».

Written by admin

Αφηγήσεις από τον κόσμο των σαμπάνιων και τον πόλεμο των λουλουδιών στο σφυρί του πλειστηριασμού

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία του από όταν ήταν 7 ετών