Η επαναλευση της Χριστίνας Λαμπίρη: Από το παρελθόν στο παρόν

Τώρα που όλοι μιλούν στην τηλεόραση. Αν δεν μας αρέσει, έχουμε το τηλεκοντρόλ και αλλάζουμε κανάλι.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star. Η διάσημη παρουσιάστρια και νυν αντιδήμαρχος πολιτισμού στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου συναντήθηκε σε μια εκδήλωση από τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού, ζητώντας τη γνώμη της για την τηλεόραση και την πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση.

“Είστε σίγουροι ότι μου λείπετε από την τηλεόραση; Δεν νομίζω. Πιστεύω ότι αν μου λείπατε, θα ήμουν εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει η τηλεόραση. Η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη και η τηλεόραση που κάνετε είναι τόσο δύσκολη που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να επιστρέψω”, δήλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη.

“Μου έγιναν κάποιες προτάσεις. Είχαμε συζητήσεις αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά”, παραδέχθηκε η παρουσιάστρια στο Star.

“Η τηλεόραση είναι λίγο δύσκολη τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της. Δεν μου λείπει η ένταση και το άγχος. Αγαπώ την τηλεόραση, την σέβομαι, την υπηρέτησα για χρόνια αλλά πιστεύω ότι τώρα έχει γίνει πολύ σκληρή”, σχολίασε στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη.

“Τώρα όλοι μιλάνε στην τηλεόραση. Μην μου μιλάτε για “κίτρινα” προγράμματα. Όταν έκανα τα μεσημεριανά, μας έλεγαν “κίτρινους”. Οπότε τι να πω εγώ; Τι ανακαλύψαμε ξαφνικά; Η τηλεόραση μπορεί να έχει ό,τι χρώμα θέλει κάποιος. Ό,τι δεν μας αρέσει, έχουμε το τηλεκοντρόλ και αλλάζουμε κανάλι”, τελείωσε η Χριστίνα Λαμπίρη στις δηλώσεις της.

Written by admin

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μπισμπίκης για τοποθέτηση stent

Eurovision 2024: Πολλές οι αντιδράσεις για το «Ζάρι» της Μαρίνα Σάττι