Η Ελληνίδα παρουσιάστρια πρωταγωνίστρια σε δραματική ταινία με τον Μπραντ Πιτ

Μια ελληνίδα ηθοποιός θα λάβει μέρος στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, η οποία θα σκηνοθετηθεί από τον Τζόζεφ Κονσίνσι (ο οποίος υπέγραψε και το «Top Gun: Maverick» το 2022), με σενάριο του Ερεν Κρούγκερ και παραγωγή του Τζέρι Μπρουκχάιμερ. Η ταινία θα αντλήσει τη θεματολογία της από τον κόσμο της Formula 1.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα που θα εμφανιστεί δίπλα στον Μπραντ Πιτ είναι η Μαρία Θωμά, ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Formula 1 Show» στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η όμορφη ηθοποιός προσεγγίστηκε από ένα μέλος της παραγωγής της ταινίας.

Η Μαρία Θωμά θα υποδυθεί την χαρακτήρα μιας δημοσιογράφου που καλύπτει τους αγώνες, μέχρι τα pit stops, το σημείο έξω από το γκαράζ όπου σταθμεύουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα πριν την εκκίνηση. Ένας ρόλος που συνδέεται με την εκπομπή της Μαρίας Θωμά στον ΑΝΤ1.

Η ίδια θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της ταινίας τον Ιούλιο, σε τοποθεσία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η ταινία, που συμπράττει με τη Formula 1, έχει ως κεντρικό ήρωα έναν πρώην οδηγό που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με την ομάδα APXGP, ρόλο που υιοθετεί ο Μπραντ Πιτ. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Ντάμσον Ίντρις, γνωστός από τη σειρά «Snowfall», ως συναθλητής του.

Written by admin

Η σχέση μου με τις Ιαπωνέζες και οι συνδέσεις με τη μητέρα μου

10 Αστεία Πράγματα που Κάνουν οι Γάτες