Η Ελεονώρα Μελέτη αντιδρά σε προσβολή: Δεν αφήνει τίποτα να περάσει απαρατήρητο

Καλώ τους συνεργάτες μου, εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν.

Σε συνεντεύξεις σε ψυχαγωγικά προγράμματα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του MEGA, μετά την ανακοίνωση του σταθμού για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της εν όψει της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, θέλησε να καθαρίσει το περιβάλλον γύρω από το θέμα, που «έριξε καινούργιο φως» στη δημοσιογραφική γωνιά την περασμένη Πέμπτη (4/4).
«Ακούσαμε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή να αφήνει ενδείξεις ότι εγώ αδιαφόρησα εντελώς για την ομάδα μου, αγνοώντας τις εξελίξεις. Λοιπόν, βγαίνω δημόσια και τον απορρίπτω και προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το δηλώσουν», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.
«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω προσβάλει κανέναν ή συμπεριφερθεί κακώς ή ανεβάσει τη φωνή μου από τη θέση της παρουσιάστριας. Αμυνόμουν συνεργάτες μου, εγκατέλειπα projects για να υπερασπιστώ συνεργάτες μου. Μπορούν να σας πουν πόσο ευγενικά μίλησα σε όλους και σε καθένα ξεχωριστά, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτή την αιχμή, αυτή την προσβολή δεν πρόκειται να την αφήσω να εκκρεμεί, διότι με πλήτουν καταρχάς ως άνθρωπος και έπειτα ως επαγγελματίας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.
«Δεν έχω ποτέ επί της ζωής μου αποφασίσει για το εάν θα λήξει μια εκπομπή σε ένα σταθμό. Να εμπλέκομαι ή να λαμβάνω αποφάσεις για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι;», ανέφερε ενοχλη μετά η Ελεονώρα Μελέτη από όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες.
«Δεν ήταν δική μου απόφαση να τερματιστεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν σαφές το στάση του σταθμού, δεν υπήρξε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι πέρα από αρμονικές, τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη, δεν έχω νιώσει ποτέ απαξίωση», διευκρίνισε η παρουσιάστρια του MEGA.
«Δεν νιώθω απαξίωση με αυτό το περιστατικό και το λέω γιατί είναι αδίκο για τον σταθμό να διαρρηχθεί κάτι τέτοιο. Το «MEGA Καλημέρα» μου άφησε μια πολύ ευχάριστη γεύση, περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια. Στηρίζω τους συνεργάτες μου, με συγκίνησαν οι μηνύματά τους. Ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ετικέτα για το πρόωρο τέλος της εκπομπής μας», επεσήμανε αμέσως μετά η Ελεονώρα Μελέτη.
«Δεν έχω συζητήσει τίποτα σχετικά με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η πρόθεσή μου, ασφαλώς, είναι να παραμείνω στο MEGA και θα συζητήσουμε πολύ σύντομα με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις στο τραπέζι», επεσήμανε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ἐκ τῶν πάντων, ἐγὼ ὡς ὑπερχείριος μου, ὑπερασπίστηκα τοὺς συνεργάτες μου, ἀπεχώρησα ἀπό projects γιὰ νὰ ὑπερασπιστῶ συνεργάτες μου. Μποροῦν νὰ σᾶς ποῦν πῶς τῶν ἐμίλησα ἀγαθώς σε ὅλους καὶ σὲ καθένα ἰδιαίτερα, ὑπάρχουν καὶ δείγματα νὰ το επιβεβαιώσουν. Αὐτὴ τὴν ἀιχμή, αὐτὴ τὴν πρόσβαση δὲ θὰ τὴν ἀφήσω νὰ παραμένει, γιατὶ με θίγει πρώτον ὡς άνθρωπον καὶ ἔπειτα ὡς ἐπαγγελματίαν», πρόσθεσε ἡ παρουσίαστρια.
Ἀ πρότασή μου, φυσικά, είναι νὰ διατηρηθώ στὸ MEGA καὶ θὰ το συζητήσουμε πολὺ σύντομα μὲ πολὺ ὅλεθρες προτάσεις στὸ τραπέζι», ἐπεσήμανε χαρακτηριστικά ἡ Ἐλεωνώρα Μελέτη.

Written by admin

Αιματηρή επίθεση σε νεαρούς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αντώνης Λουδάρος: Πήγα για ψυχοθεραπεία, ένιωσα ότι θέλω μια βοήθεια