Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει ένα restart σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Σύμφωνα με την αναφορά του zappit που αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε την τηλεοπτική εξέλιξη που αφορά την γνωστή παρουσιάστρια του Mega, υποδεικνύοντας ότι αυτήν τη στιγμή είναι πιο κοντά από ποτέ σε ένα νέο ξεκίνημα.
“Θα κάνω το ιστορικό flip-flop που είχα κάνει, λέγοντας ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη. Με βάση το τηλεοπτικό σενάριο και τον τρόπο που διαμορφώνεται, πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες και πιθανότητες να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στην νέα πρωινή ζώνη που θα δημιουργήσει το Mega. Ενώ πριν από λίγο καιρό δεν θα το είχε καν σκεφτεί – αν της προταθεί- πιστεύω ότι τώρα θα το σκεφτεί.
Στο Mega παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή για τρίτη χρονιά. Βάσει των τηλεθεάσεων που έχει και της τηλεοπτικής επίδοσης της, νομίζω ότι θα ήθελε και η ίδια μία αλλαγή στο τηλεοπτικό περιβάλλον βάσει της ώρας”, δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
“Επειδή έχουμε χαθεί για χρόνια, όπως το βλέπω τηλεοπτικά, πιστεύω ότι θα εξετάσει την επιλογή και θα κάνει η ίδια ένα νέο ξεκίνημα”, πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεκινά τα αστεία και να τον ρωτάει αν η Ελένη Μενεγάκη του έχει κάνει πρόταση.

Written by admin

Latest

Σοκαρισμένη η Δανάη Μπάρκα: «Εγώ την ήξερα με γυναικείο όνομα και το καλοκαίρι μου είπε είμαι ο τάδε…»

Mente Fuerte: Μετά το διαζύγιο με τον πατέρα μου, η μητέρα μου δεν μου είχε παρουσιάσει καμία σχέση της