Η εκπληκτική μεταμόρφωση του Γρηγόρη Βαλτινού σε Αρχιεπίσκοπο Μακάριο στη Φαμαγούστα

«Πάντα με μαγνήτιζε η προσωπικότητα του Μακαρίου», δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός. Στη σειρά Famagusta, ο ηθοποιός υποδύεται τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, με μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση που απαιτεί περίπου 4 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Ο ίδιος ο Βαλτινός δήλωσε ότι η διαδικασία υποδοχής του ρόλου ήταν πρόκληση, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να υποδυθεί κάποιος έναν τόσο σημαντικό και αναγνωρίσιμο ρόλο. Ωστόσο, αναφέρει ότι η εργασία αυτή του άρεσε, αναζητώντας την ουσία του χαρακτήρα και προσπαθώντας να μην πέσει στον πειρασμό της απλής μυθοπλασίας.

Ο Βαλτινός αποκάλυψε επίσης ότι στη σειρά θα υπάρχουν στιγμές που ο ίδιος ο χαρακτήρας του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου θα διχάζεται και θα έχει αμφιβολίες για τις επιλογές του. Αυτό αποδεικνύει την προσπάθεια του σίριαλ να είναι πιστό στην πραγματικότητα και να εξερευνήσει την ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα.

Με αυτές τις δηλώσεις, ο Γρηγόρης Βαλτινός αποδεικνύει ότι έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή για την προετοιμασία και υποδοχή του ρόλου του στη σειρά Famagusta. Η αφοσίωσή του στον ρόλο και η προσπάθεια να αναδείξει την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα δείχνουν το επαγγελματισμό και τη φιλοδοξία του ως ηθοποιός.

Written by admin

Γιώργος Μπόγρης – Ηλίας Ψινάκης: Σε επικό διάλογο με «άρωμα» Έλλης Κοκκίνου

Πέτρος Ξεκούκης αναφέρει ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία