Η δυσκολία της διαχείρισης συναισθημάτων: Η εμπειρία της Νατάσας Εξηνταβελώνη

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη ομολογεί ότι η λογοκρισία της εποχής μας ξεπερνά κάθε προηγούμενο και γι’ αυτό πιστεύει ότι πρέπει να ενεργήσουμε με έξυπνο τρόπο. Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την απογοήτευσή της από την σημερινή ελληνική κοινωνία.
Η Νατάσα δήλωσε ότι ο κόσμος σήμερα είναι γεμάτος ταχύτητα και πληροφορίες, με αποτέλεσμα να χάνουμε την ευαισθησία μας για τα σοβαρά ζητήματα. Τα συναισθήματα της απογοήτευσης, της θλίψης και της οργής δεν μπορούν πλέον να διοχετευτούν με τον τρόπο που συνηθίζαμε, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να μην προκαλούν μεγάλες αλλαγές.
Παρόλα αυτά, η Νατάσα αναγνωρίζει ότι ο κόσμος αλλάζει με διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που γνωρίζαμε στο παρελθόν και γι’ αυτό πρέπει να αναζητήσουμε νέες τεχνικές για να κάνουμε αισθητή τη φωνή μας και να προκαλέσουμε αλλαγές. Η λογοκρισία σήμερα είναι ανησυχητική και επομένως πρέπει να είμαστε έξυπνοι στις ενέργειές μας. Αυτό είναι το μήνυμα που μας μεταφέρει η Νατάσα Εξηνταβελώνη, μια νέα φωνή στον κόσμο της τέχνης και του σινεμά.

Written by admin

Ο Σπύρος Στεφανουδάκης έλαβε την πρόταση γάμου από τον σύντροφό του

“Δέσποινα Βανδή: Καμία Ανοχή για την Βία κατά των Γυναικών” – MVMA 2024