Η Χολιγουντιανή αστέρα Μάργκοτ Ρόμπι ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της για πρώτη φορά

Η DailyMail παρουσίασε φωτογραφίες της Μάργκοτ Ρόμπι με τη φουσκωμένη της κοιλιά από τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.
Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία είναι περίπου 34 ετών, φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.
Η εντυπωσιακή αστέρα του Hollywood, η οποία έχει ένα επιτυχημένο επαγγελματικό παρελθόν και σειρά συνεργασιών στον κινηματογράφο, φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της. Σύμφωνα με διεθνείς ειδήσεις, η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι βρίσκονται σε μια σχέση εδώ και 11 χρόνια και σύντομα θα γίνουν γονείς.
Μάλιστα, η DailyMail παρουσίασε φωτογραφίες της 34χρονης ηθοποιού με τη φουσκωμένη κοιλιά της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της στη λίμνη Κόμο. Είναι πραγματικά μια ευτυχισμένη και όμορφη περίοδος για την Μάργκοτ Ρόμπι και τον σύζυγό της και αναμένουμε με ανυπομονησία την άφιξη του μικρού τους μωρού. Σίγουρα η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα με αυτήν την υπέροχη προσθήκη στην οικογένειά τους.

Written by admin

Η Νίνα Λοτσάρη αφήνει τον θαυμασμό της στους influencer που κερδίζουν μεγάλα χρήματα

Κατερίνα Στικούδη: «Θηλάζω παντού και δημόσια»