Η Δώρα Παντέλη τραβάει selfie στην Πάρο και προκαλεί… λιποθυμίες (φωτογραφίες)

Φαίνεται πως η Δώρα Παντέλη, μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για το καλοκαιρινό Camp του NBA, επέστρεψε στην Ελλάδα για να απολαύσει τις διακοπές της.

Ξεκινώντας από το νησί της Πάρου, μοιράζεται με τους ακολούθους της στα social media φωτογραφίες από τις παραλίες που επισκέπτεται, δείχνοντας τη χαρά και την ηρεμία που βρίσκει στις ελληνικές παραλίες. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει με καπέλο και μαγιό από τις παραλίες αντικατοπτρίζουν την χαλάρωση και την απόλαυση που βιώνει, κάτι που συχνά χρειάζεται ένας επαγγελματίας μετά από μια δύσκολη χρόνια.

Οι διακοπές είναι σημαντικές για την ανάκτηση της ενέργειας και το γέμισμα των μπαταριών, ειδικά για κάποιον που έχει ένα απαιτητικό επάγγελμα όπως η δημοσιογραφία με τόσο συχνά και μακρινά ταξίδια. Η Δώρα Παντέλη φαίνεται να απολαμβάνει πλήρως αυτές τις στιγμές χαλάρωσης, και το γεγονός ότι μοιράζεται αυτές τις στιγμές με το κοινό της μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για άλλους να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τα όμορφα ελληνικά νησιά.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Κόνι Μεταξά: “Ατύχημα” στις διακοπές της στην Κρήτη (ΒINTEO)

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν έχω κάνει πλαστική στο στήθος, μεγάλωσε λόγω… φαγητού! (φωτογραφία)