Χριστίνα Κολέτσα: Ποζάρει με την πίσω όψη σε πρώτο πλάνο και προκαλεί ίλιγγο – instagram

Την Χριστίνα Κολέτσα την γνωρίσαμε πρώτη φόρα το 2006 όταν και η νεαρή τότε Βεροιώτισσα τραγουδίστρια, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του καναλιού ΑΝΤ1 Fame Story.

Μέχρι τότε η Χριστίνα Κολέτσα, που γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1980 τραγουδούσε σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και είδε μέσα απο το Fame Story την ευκαιρία να γίνει πιο γνωστή και να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια δεν έχει κάνει την καριέρα που θα ονειρευόταν, αφού περισσότερο απασχολούσε τους πάντες με τις εμφανίσεις και τους δεσμούς της, παρά με τα φωνητικά της προσόντα.

Θα έλεγε κανένας ότι η ομορφιά της και πολύ περισσότερο οι φωτογραφίσεις που έκανε στο παρελθόν της έκοψαν την καριέρα στο τραγούδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν μπορεί να μην κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία, άλλωστε όλα είναι ρόδα και γυρίζουν.

Ειδικά τώρα που απο τον Σεπτέμβρη θα την βλέπουμε και μέσα απο το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, Asia Express, οπου όπως μαθαίνουμε ήταν απο τις παίκτριες που έχουν φτάσει πολύ μακριά και ίσως να είναι και η νικήτρια!

Άπιστος spoiler: Η Ντερίν εξαφανίζεται! Απαγωγή εν όψη

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Άλλη γυναίκα ανάμεσα σε Φίλλιπο και Βασιλική! Κόλαση στην σειρά