Η Χρηστίδου ευγνωμονεί τον Μικρούτσικο – «Σ’ ευχαριστώ Ανδρέα, στο χρωστάω» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας ευγνώμων απέναντι στον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ο λόγος;Ο λόγος λοιπόν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον Frankie, το νέο μέλος της οικογένειας της παρουσιάστριας που η ίδια άρχισε να λατρεύει.Πρόκειται για ένα πολύ χαριτωμένο κουτάβι που έχει αρχίσει να ομορφαίνει τη ζωή της ίδιας και των δύο γιων της.

Πού εμπλέκεται αλήθεια όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Όσοι είδαν την εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα είδαν επίσης ότι καλεσμένος σ’ αυτήν ήταν ο παρουσιαστής ο οποίος είχε βρεθεί στο στούντιο για να μιλήσει για την πρεμιέρα του Fame Story, μιας και ο ίδιος υπήρξε ο πρώτος… διδάξασας.Δεν ήρθε όμως μόνος αλλά με τη σκυλίτσα του, ένα επίσης χαριτωμένο κουταβάκι που η Σίσσυ Χρηστίδου ερωτεύτηκε με το που το είδε. «Θα στην κλέψω» του είπε με λαχτάρα και παράπονο, όμως κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι μία εβδομάδα μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μεσολαβούσε για να αποκτήσει και η Σίσσυ Χρηστίδου το αδελφάκι της δικιάς του σκύλας που είναι εξίσου γλυκούλι.


Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον Frankie της γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών της μαζί του:«Όταν νόσησε η Ginger με το σύνδρομο Αντισον αποφάσισα πως δεν θέλω να πάρουμε άλλο σκυλάκι..Κι όμως.. υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερη αγάπη.. ακόμα και όταν πονάς… ακόμα και όταν γεμίζει θλίψη η καρδιά σου.. η αγάπη χωράει.. πάντα χωράει..
Καλώς ήρθες Frankie..Σευχαριστώ @andreasmikroutsikos  Στο χρωστάω…»

Στο νοσοκομείο η Πηγή Δεβετζή – Ο Κοκλώνης αποκάλυψε τι της συμβαίνει (ΦΩΤΟ)

Μιμή Ντενίση: Κάποιοι έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα